Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malpeczka81

beta hcg 2788 mlU/ml.......co oznacza?

Polecane posty

Gość małpeczka o co ci chodzi
?

Gość kasiek123
GRATULACJE !!!!!!!! Jesteś w ciąży :):):)

Gość hub
ciaza , raezcj 4, 5 tyg bo ja w 6 tyg mialam ponad 5000

No i zgadza sie :) Przykladowe normy: Kolejne tygodnie licząc od ostatniej miesiączki i odpowiadajacy im poziom hcg : 3 tydzien - 5 - 50 4 tydzien - 3 - 426 5 tydzien - 19 - 7.340 6 tydzien - 1.080 - 56.500 7-8 tydzien - 7.650 - 229.000 9-12 tydzien - 25.700 - 288.000 13-16 tydzien - 13.300 - 254.000 17-24 tydzien - 4.060 - 165.400 25-40 tydzien - 3.640 - 117.000

To samo pomyslalam, nie zwrocilam uwagi, ze autorka topiku niedawno urodzila. Moze to jeszcze stan hormonu zpoprzedniej ciazy ? Nie wiem jak dlugo sie utrzymuje, ale to pewnie jak wszystko zalezy od organizmu i danej kobiety.

Gość to juz mozliwe
zeby okres miała? jak w lutym urodzila??

a z kąd wiecie że to o nią chodzi??a okres moze juz miec jesli piersia nie karmi

Dziewczyny bardzo dziękuję za odpowiedzi!!!:) To niechodzi o mnie naszczęście:)...jeśli zdecyduję się na drugie dziecko to minimum za 3,4 lata.Narazie mi starczy wrażeń. Ja biorę cerezete,zeby niezajść w ciążę,bo innych tabl.karmiąc piersią mi niewolno. Bardzo nam pomogłyście!Wielkie dzięki!POZDRAWIAM!:)

Gość to ze karmi piersia nie
znaczy, ze nie moze zjasc w ciaze. bylo juz tu pare takich i mja dzieci rok po roku

ja myślę, że autorka wie, że karmienie piersią to żadna antykoncepcja! Ona pisze, że bierze tabletki CEREZETĘ - bo innych nie mogłaby by brac karmiąc dziecko piersią! proszę czytać dokładnie, a dopiero potem komentować! :D

Gość a jak rozumiec te normy
co podała surfitka ? bo np 3 tydzien - 5 - 50 4 tydzien - 3 - 426 jak od 5-50 jest 3 tydz, to dlaczego od 3-426 jest 4 już, nie powinien być powyżej 50 ? chyba, że ta 5 i 3 coś innego oznaczają. Pytam, bo nie rozumiem po porstu tych norm. Mógłby mi ktoś wyłmaczyć ? Pozdrawiam

Gość olakrzys
Dzien dobry.slabo znam sie na wynikach mlU/ml a jestem rowno 7 tygodni od ostatniej ciazy wynik jaki zrobilam mam 16766 mlU/ml czy to dobry wynik?

Gość olakrzys
Przepraszam nie 7 tydzien od ostatniej ciazy a 7 tydzien od poczatku ostatniej miesiaczki

Gość gośćanka
hcg 469,5 mlU/ml czy to ciaza?

Gość gość
Ciąża. Wszystko powyżej 5 uznaje się za ciążę.