Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina 13-09

MAM JUŻ SUKNIE!!!

Polecane posty

Gość paulina 13-09

Tzn upatrzona i zmierzona:) Ale troche na nia poczekam bo szyje u krawcowej (dodam ze ona szyla dla salonu slubnego, takze nie boje sie efektu) Suknia na zywo pieknie lezy!Cudo:)a juz myslalam ze nie znajde idealu:) zaraz dam link

Gość ten pierwszy link tylko dziala
suknia ladna ale ja dla mnie troszke za skromna. Tzn ja tez mam skromna bez zadnych falban czy marszczen ale nie jest taka obcisla i jakos inaczej juz wyglda. Ale tylko pozazdroscic Ci figury bo decydujac sie na taki kroj pewnie jestes wysoka i bardzo zgrabna :) fajnie ze znalazlas ta swoja wymarzona

Gość paulina13-09
nieopanowalam jeszcze sztuki wklejania linków:) suknia rzeczywiscie na zdjeciach wyglada skromnie ale na zywo ladnie sie blyszczy no i ten piekny tren:) i troszke musi byc luzniejsza na biodrach bo jak sie tak strasznie opina to nieladnie:) a ja jestem od pasa w gore b.szczupla w innych sukniach wygladam jak gwiazda oswiecimia;P bioderka mam kobieco szersze:) "ten pierwszy link tylko dziala" dasz link do swojej sukni???

Gość pytamipytam
i coz tak przezywasz przeciesz kazda z nas tu szyje suknie u krawcowej lub kupuje gotowa ja tez szyje suknie w salonie u bardzo dobrej krawcowej ale tak nie przezywam i nie zakladam topiku o tym ze szyje suknie?:(

Gość happyhour
podobna sukienka do tej,ktora chcę sprzedac :)

Gość paulina13-09
pytamipytam najwyrazniej masz problem z czytaniem, to topik i mojej sukni a nie szyciu, nie zazdrosc;p zazdrosc zzera te ktore nie maja takiej figury;p

no to skoro jestes bardzo szczupla od pasa w gore to taki kroj ramiaczek jeszcze bardziej wyszczuli Ci ramiona. Ja wlasnie mam szersze ramiona i pani w salonie zaproponowala mi takie rozwiazanie. Dla Ciebie bylyby lepsze normalne, cienkie ramiaczka.

Gość happyhour
dla osob waskich w ramionach suknia z taka szelka na szyji jest naprawde dobrym rozwiazaniem,optycznie poszerza ramiona i nie polecam 2 cienkich ramiaczek zamiast tego, sama mialam taka zapinana na szyji i super wygladalo a sukienka zalozycielki tematu jest baaardzo ladna moim zdaniem i na czasie, teraz takie wlasnie sa najmodniejsze jakbym jeszcze raz miala wybierac sukienke to znow bym taka sama wybrala (podobna do tej z pierwszego linka) bardzo wygodna byla i wszystkim sie podobala:)

Gość paulina13-09
happyhour masz racje, przy moich kurzych nawet ramionach:) ta tylko wyglada ladnie:)dziekuje za wsparcie:)

ja tam wiem ze takiego typu ramiaczka (schodzace sie na karku) zwerzaja optycznie ramiona i dlatego polecono mi takie rozwiazanie wiec nie wiem jak cos co jest odpowiednie dla mnie Tobie bedzie te ramiona poszerzalo :) A moze poprostu ladnie Ci w takim kroju. Najwazniejsze zebys sama sobie sie w niej podobala i tyle :)

Gość paulina13-09
amikaaa no wlasnie:) wiesz mozliwe ze to takie umiwesalne dobrze wygladajace ramiączka:)

Ale to jest ulga, jak się znajdzie już tę wymarzoną suknię, co nie?:-D Ja pół nocy nie spałam, gdy zdecydowałam się na swoją suknię:) Suknia ładna, ja bym do tego dobrała jakies super dodatki, np wiszący bukiet czy coś:)

Gość paulina13-09
Laura Diaz pewnie ze ulga:)suknia juz mi sie sni po nocach:) wlasnie chce jakis wiszacy buliet i dlugasny welon:) pozdrawiam cieplutko:)