Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzindzer

Co sądzicie o imieniu Dorian??

Polecane posty

Gość gość
Oooobrzydliwe imię, serio. Dorek. Bleah!

Gość gość
Mój 7letni synek ma na imię Dorian. nigdy się z niego nikt nie śmiał wręcz przeciwnie ma bardzo dużo kolegów i koleżanek:-) sam lubi swoje imię. uważam że to śliczne imię dla chłopca

Gość gość
Mój syn ma na imie Dorian wszyscy wołaja Dori lub Doruś ja Dorianek jest ciekawym źycia chłopcem zaradnym, upartym,

Gość gość
A co myślicie o imieniu Dorian do nazwiska Kowalski albo Malinowski? Np. Dorian Malinowski?

Gość gość
Znam jednego Doriana. Cieple kluchy i do tego strasznie brzydki :o

Gość gość
Mi podoba się Zorian.Imieniny 15 pażdziernika:)

Gość gość
Piękne imię, związane z mitologią grecką. Pisane w każdym kraju identycznie. Jak będę miała synka na pewno otrzyma takie Imię. A negatywne skojarzenia do każdego imienia się znajdą. Nie jest ono za bardzo wyróżniające ale nadal mało spotykane. A zasyp Antosiow , Kubusiow , Jankow już mnie przeraża. Trochę wyobraźni zaczyna Polakom doskwierac . A przecież tyle jest pięknych imion np. Robert, Maciej, Florian, Dorian, Domian, Seweryn.

Gość gość
Dorian to paskudne imię, pretensjonalne i tracace tandeta. W ogole kojarzy sie jednoznacznie z gejem.

Gość gość
Eleganckie,dostojne imię. Kiedyś nie było Oliwi, Amelek, Poli, imiona się zmieniają kwestia przyzwyczajenia.

Gość gość
eleganckie, dostojne? chyba dla fryzjerek i osob po zawodowce

Gość gość
I ciągle skojarzenia!! Tomasz ( nie chciałaś w d... To masz) Wincenty za późno wyjęty, Aldona z pękniętego kondona, Amelia (w języku filozofów) choroba brak kończyn, Adrian idiota.Duzo jest tego. Porównywanie do postaci i nasmiewanie się z imion jest chore i to dopiero zalatuje tandetą osób to robiących

Gość gość
Dorian Mortelette– francuski wioślarz – Dorian Rogozenko– rumuński szachista, – Doriano Romboni – włoski motocyklista – Dorian Scott– jamajski lekkoatleta, kulomiot – Dorian Dervite – francuski piłkarz - Dorian Tomasiuk - światowej sławy muzyk Patologia nie zalatuje!!!

Gość gość
dobrze ze potrafisz obslugiwac wikipedie. A ilu Polakow wsrod tych Dorianow dostrzegasz? dla mnie Dorian to taki Brajanek albo Alanek.

Gość gość
Zgadzam się, piękne imię. Inne i ładnie brzmiące

Gość gość
brzydkie i zniewiesciale

Gość gość
Jest różnica między imieniem Greckim Dorian a przekształconym Amerykańskim Brajankim. Trochę się rozpedzilas..

Gość gość
Znajomych synek ma tak na imię, dla mnie ok. :)

Gość gość
Innowacyjna jednostka napedowa Dorian i Wiktor zostali nie tylko wyróżnieni, ale otrzymali również akredytację na Finał Konkursu Naukowego Explory 2017 Gdynia E(x)plory W. Młodzi naukowcy ☺️ Do wyszukania na Google..

Gość gość
Mój synek ma tak na imię. Wszyscy wołają na niego Dar. Tak to mój DAR od Boga. Pozdrawiam wszystkich Dorianów.

Gość gość
Dorian hmm... bardzo ładne imię. Wezmę go pod uwagę jak będzie chłopczyk

Gość gość
15:28 jaka niby jest? oswiec mnie.. roznica jest bo ty tak twierdzisz? Dorian to obzydliwe imię, w sam raz dl apatologii. to samo Alan, Oliwier, Brayan, to sa imiona dokladnie z tej samej polki. a to ze twoj syn ma tak na imie to nic nie znaczy. moze jedynie o twoim braku gustu.

Gość gość
gejowskie :) Portret Doriana Graya

Gość gość
Jestem jak najbardziej żeby nie powielać imion popularnych. U mojej córki w klasie jest 5 Antosiow, 3 Zuzie, 4 Jasie, 3 Pole paranoja. Moja córcia ma na imię Olimpia także imie Greckie. Dorian ładnie brzmi i nie jest wiejsko-czarodziejskie ani oklepane. Daleko za nim Alanki i Brajanki.

Gość gość
wypowiadaj sie za siebie. dla ciebie moze nie jest ale dla mnie jest wiejskie i dokladnie takie samo jak Alanek czy Brajanek. i wolalabym miec setnego Antka, Zosie czy Zuzie niz wiesniackiego Dorianka.

Gość gość
a Olimpia to no comments. Wydumane strasznie. Synowi daj Zeus.

Gość gość
15:28 obrzydliwe pisze się przez rz. Teraz to patologia nadaje starodawne Polskie imiona by się dowartosciowac. P. S oczywiście nie wszyscy! Dorian to imię pochodzące z grecki tak jak przywedrowala do nas grecką Agata czy Apolonia teraz zwana Polą.Kiedys Julian, Janina, potem Dorota, Edward, potem Kasia, Izabela, potem Oliwia, Laura itd. Idziemy w przyszłość i taka nasza natura tak jak z wynalazkami.

Gość gość
patologia daje staroswieckie? patologia daje Natan, Alan, Dorian Nikola Jessia bo ma niski poziom umyslowy i brak wyksztalcenia, a staroswieckie imiona dają wlasnie ludzie ktorym takie imiona się podobają a nie ze sa na topie. Takie starsze imiona doceniaja ludzie ktorzy maja cos w glowie a nie prostaki ktorym imponuja imiona typu Xawier, Dorian, Alan.

Gość gość
Też zauważyłam, że patologia odchodzi od tych zagranicznych na,rzecz Jankow, Staś-bardzo często, Zosie, naprawdę. :) Jakieś Brajanki i Nikole to były wśród niższych,warstw modne z dziesiec lat temu. Znam pijacka rodzine gdzie wlasnie urodził się,Staś.

Gość gość
Olimpia bardzo ładne imię i nie oklepane. Historycy i osoby lubiące mitologię to wiedzą. Ciemnota nie mająca pojęcia o nauce idą jak barany na rzeź powielając takie same imiona. Nie ma imion złych są źli ludzie którzy mają kompleksy i ublizajac innym chcą się wyróżnić. Żal mi takich ludzi. Żal dzieci ze muszą żyć w takim świecie z ludźmi takiego pokroju.

Gość gość
Jasne patologia daje Stas i Zosia. mitomanki. takie bajki to opowiadajcie u siebie w rodzinie. Patola to daje imiona typu Nikola, Alex, Dorian, Fabian i inne zachodnio brzmiace. A staropolskie imiona typu Stas daja ludzie wyksztalceni, swiadomi pochodzenia i korzeni, a wam imponuje wszystko co zagraniczne