Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sluchaczka radia Maryja

Proszę o modlitwe...

Polecane posty

Gość młoda 23
zgadzam sie, mogla wczesniej o tym pomyslec ale na swiecie sa rozne przypadi, moja kolezanka zmarla w wieku 20 lat bo miala tetniaka o ktorym nie wiedziala... mi tez zal tych dzieci poniewz dskonale zdaje sobie sprawe z tego co czuja teraz a co beda czuc kiedy zabraknie im bliskiej osoby - oby jak najpozniej Ale pamietajmy tez o tym ze kiedys ktores z tych dzieci moze odnalezc tego bloga - a niekore opinie zpewnoscia pozytywnie by ich nie zaskoczyly - wiec moze chociaz to zrobmy.... Ludzie uczmy sie na cudzych bledach i zacznijmy sobie pomagac... to wszytko czym chcialam sie podzielic pozdrawiam

słuchaczka radia maryja --->>> takiego wsparcia szukaj gdzie indziej i swoje doktryny wciskaj na swoim blogu. Aaa z resztą dla mnie możecie całe życie iść na klęczkach.

słuchaczka radia maryja --->>> takiego wsparcia szukaj gdzie indziej y swoje doktryny wciskaj gdzie indziej.

Gość Kasia z NY
Ja sie pomodle za Pania Marzene. Mam nadzieje, ze jednak sie Jej uda!

Gość Patrycella
Pomodliłabym się, gdybym była osobą wierzącą, ale nie jestem. Pani Marzena postąpiła głupio, ale każdego żal, mądrego i głupiego, trzeźwego i pijaka. Kostucha przychodzi po każdego, jednak niektórzy muszą baaaaaardzo wiele wycierpieć. Módlcie się nie tylko za tę panią, ale też za to, by was nie dopadł ten rodzaj śmierci - wyjątkowo okrutny, bolesny RAK.