Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka j.

potwornie szorstkie, suche i sztywne włosy po farbowaniu, pomocy !!!

Polecane posty

Gość karolinka j.

Hej, tydzień temu farbowałam włosy w dobtrm salonie kosmetycznym. po pierwszym umyciu włosy zrobiły się tragiczne, sa potwornie szorstkie, suche, w ogóle się nie układaję - wcześniej były trochę kręcone, ouszą się, wyglądają potwoenie. Stosuję szampon i odżywkę dla wosów farbowanych NIVEA, nic nie pomaga. Czy możecie polecić mi jakić kosmetyk który mi pomoże ? farbowałam włosy po raz pierwszy wcześniej były w nienajgorszym stanie, dlaczego tak się stało :-(

Gość proszę o pomoc

Gość pomagam......
polecam serie firmy Schwarzkopf \'\' SEAH Hairsoa Daily Luxury\'\' szampon i odzywke -Lotus bath ( do suchych wlosow) odzywka jest bez splukiwania ja kupilam u fryzjera , moze popytaj u nich ( u fryzjerow) oni najlepiej doradza jaki szampon i jaka odzywke stosowac

mnie też farbowała profesjonalistka w dobrym salonie fryzjerskim-po pierwszym umyciu i nałożeniu odzywki Loreal były do duupy:o matowe, bez połysku:o miałam nawet złożyć reklamację, ale szkoda mi włosów... kupiłam odżywkę bez spłukiwania Gliss Kur Hair repair-pomogła-polecam🖐️

Gość blackcat
Polecam Dove granatowy w tubce (bez spłukiwania)