Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka 79

jak zdrobnić imię Sergiusz?

Polecane posty

Jak chcesz zajść w ciążę to nie wolno odstawiać bromergonu bo, niby wynik jest dobry ale potem jest efekt jo-jo i PRL rośnie jeszcze bardziej. Niestety sporo lekarzy bagatelizuje wpływ PRL na zajście w ciążę ( a raczej na brak ciąży) tak było u mnie i przez to straciłam tyyyyyle czasu. Pozdrawiam i zyczę powodzenia ( czyli 2 kreseczek)

Gość serek serek

Gość takajakasa
okzieki za rade teraz jak pojde do innego lekarza to mm nadzieje ze sie mna lepiej zajmnie

Gość takajakasa
ja sie w sumie dziwilam ze on mi kazal odstawic a wogole on tylko tej prolaktyny sie uczepil zadnych innych badan mi niezalecil

Ja bym ci radziła zrobić jednak TSH , bo często występują problemy z tarczycą . Zresztą dobry lekarz powinien ci zlecić duuużo badań , ale najpierw dobrze by było jakby twój partner się przebadał , zwykle od tego się zaczyna diagnostykę . Przyczyn jest naprawdę wiele. Jak chcesz to dołącz się do naszego topiku " chcę mieć dziecko- co się stało "Są tam naprawdę mądre kobitki.Parę miało naprawdę super wszystkie wyniczki a ...przeszkoda okazała się jeszcze inna. I zmień lekarza najlepiej na takiego który zajmuje się niepłodnością i powiedz że starasz się np. 2 lata , wtedy szybciej się za ciebie weźmie. ' ' '

Gość Angeluś
A to jest topik o imieniu czy o ciąży??

Gość takajakasa
rita101 ok dzieki

Gość Panikara jakich mało
O matko :D Podoba mi się imię Sergiusz, ale skoro dla tylu osób jest to Serek, to dziękuję bardzo :P