Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brumbrum23

wyprowadzka z domu

Polecane posty

Gość brumbrum23

poradzcie , mam 23 lata , studiuej na 4 roku dziennie , niesttey mieszkam z rodzicami i ciezką atmosferą , mam juz tego dosyc , pracuje na tzw ,,czarno'' i chce sie wyprowadzci wreszcie , bardzo sie boje tej zmiany ale juz nie wytrzymam dluzej w domu . Boje sie czy sobie poradze , finanse tez odgrywają wazną rolę....................... bardzo sie boje zrobic ten krok :( ale musze !!! po drugie .. spotykam sie z facetem 1.5 roku , myslimy powaznie o sobie ale on raczej nie czuje potrzeby ( aktualnie )wyprowadzania sie z domu , nie chce zeby czul sie pod jakąs presją , na ten semestr moge zamieszkac w akademiku , ale co bedzie potem ?? nie chialbym zeby bylo tak ze mi nie nie uda , nie dam sobie rady i bede musiala wrocic do domu swojego , bo nie wroce ..............

ja ma podobna sytuacje . w domu nie najlpesza sytuacja, chciałabym sie wyprowadzic, ale obecnie nie mam pracy i strasnzie się męczę :( tez boje się, że sie wyprowadzę, a potem coś nie wyjdzie i bede musiała wrocic i byc posmiewiskiem przez najblizszy rok, ze z niczym sobie nie radze :(

Gość askxcndincjncv
ohh nie ale przykre. trzeba bylo sie wyzalic na kafeeeeee wez sie w garsc i zrob ten krok!