Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andron

O wielkości penisa, bez ściemy. ...

Polecane posty

Gość Andron

"Ile wynosi średnia długość penisa w Polsce"? 14,5 ; 15 cm? Widać od razu ludzi opierających swą, z pewnością rozległą wiedzę na stronach typu gumka.pl ... Może najpierw o pomiarze. Penisa mierzymy po górnej stronie (nie od boku, jąder czy d**y, jak to co po nie którzy też czynią ...), od brzucha do żołędzia. Ponieważ każdy penis jest inny, jeden stoi w górę, drugi w dół, a niektóre prosto, zwykło się w badaniach negować te różnicę poprzez pomiar penisa pozycjonowanego równolegle do podłoża (prostopadle do ciała). Penisa mierzymy w linii prostej (nie uwzględniając krzywizny) czyli nie miarką, a linijką. W niektórych badaniach używa się metody pomiaru "od kości łonowej" tzn przyciskając linijkę do brzucha (aż do kości), a nie opierając ją jedynie na skórze brzucha. No to teraz średnie wymiary: Mierząc od kości jest to jedynie około 15,2 cm (6 cali) Mierząc od skóry około 14 cm (5,5 cala). Z tym, że 0,5 cala różnicy pomiędzy pomiarami - 1,27 cm (cal=2,54 cm) to grubość tkanki tłuszczowej, która z wiekiem zwykle rośnie, a więc i wielkość penisa maleje, gdyż staje się od "niewidoczny" spod tłuszczu. Co do grubością, to tą mierzymy w połowie trzonu, miarką krawiecką. Średni obwód w tym miejscu to około 12,3 cm (~4,85 cala). A co do tych bajek o 25 centymetrach... Penis większy niż 18 centymetrów zdarza się dwa-trzy razy na około 100 facetów (tak samo rzadko jak penis poniżej 8-9 centymetrów). Powyżej 20 centymetrów natomiast, rzadziej niż 1/1000 przypadków. Pozdrawiam....

dokładnie jak to opisała poprzedniczka.Lubię szerokie i krótsze niż dlugie i cienkie Miałam też faceta który miał długiego to zamiast przyjemności czułam co chwilę ból jak wchodził głeboko.

Gość hmmmmmmm12
Od brzucha do zoledzia? tzn ze nie mierzy sie do konca?

Gość Andron
Do końca żołędzia, do końca ...

Gość hmmmmmmm12
Uff ;)

Gość Andron
Ja tylko staram się obalac "mity" o jakichś wyimaginowanych średnich dłufgosciach w okolicach 15 centymetrów od skóry, albo coś ... (Np Gumka.pl, pisze, że średnio 14,7 cm, wejdzie w "czy wiesz, że" i średnia wynosi już tylko 13-14 centymetrów wg nich ... i tak właśnie przedstawiają się "wyniki" w Polsce. A tak wogóle to nie wiem czy jesteście świadomi, że w Polsce nie przeprowadzono badań na szeroką skalę, a te w których respondenci sami podają długości wychodzą zawsze o około 1,5 centymetra większe niż w czasie badań normalnych)

Gość Romuald _29
Mam 11 cm we wzwodzie , czy to bardzo malo? Nigdy nie mialem kobiety bo sie wstydze :O Mam juz 29 lat :O Przegralem zycie

Gość Andron
11 centymetrów to niedużo, ale jak się zakochasz, a przy tym rozkochasz kobietę w sobie takie rzeczy nie będą problemem

Gość zakompleksiony
ja chcialbym miec 16 dlugosci i 14 obwodu.. byłby idealny.. :-(

Gość mezatka31
jesli facet podczas stosunku i gry wstepnej mysli tylko jak zaspokoic swoje pragnienie to i 25cm mu nie pomoze

Gość Andro
Nie długość najważniejsza, nie długość ....

Gość Andro
Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość Frontery
Mój penis ma 13,5 centymetrów mierząc w ten sposób. Myślicie, że to nie za mało?

Gość eeee tam
moj facet ma 12... cudo!!

Gość Andro
Mój penis ma średnie rozmiary, nie jest gigantyczny, ale średnie oznacza "takie jakie ma większość" społeczeństwa. Skończ już dziecko pisać i idź spać. A minimum to 18 lat, a nie 19 centymetrów jak twierdzisz, aby wypowiadać, więc zamilcz już.

Gość Andro
Idź już spac. W życiu od seksu są ważniejsze rzeczy, praktycznie wszystkie. Nie kochasz faceta, bo ma takiego, a nie innego, ale z uwagi na tysiące innych rzeczy. Po za tym. Pochwa ma około 5 do 6 cali długości, co daje oszałamiające 12,7-15,2. I wbij to sobie do swojego małego rozumku ...

Gość Sdf
To ze jestes rozjebana jak stodola to nie wina faceta. Lecz sie, pewnie masz cycki AA, 40 kilo nadwagi i wlosy na klacie, wiec nie probuj sie dowartosciowywac

Gość Andro
O ktoś mądry usunął posta przedmówczyni. Dziękuje.

Gość nie oszukujcie ich
ach ci faceci wiekszosc z nas z litosci nie mowi wam prawdy udaje orgazmy a wy w to wierzycie:D zeby sie najesc trzeba zjesc duzy obiad:D

Gość Andro
Oj głupiaś dziecko, bądź zakompleksiona. Tym sposobem 97% facetów (około 3% dysponuje penisami około 19 centymetrów) nie daje satysfakcji swoim partnerkom, więc są potencjalnymi singlami. Niezła dedukcja. A zresztą skoro te 3% są tak "rozchwytywani" to rozumiem, że Ty też jesteś w tych 3% tych super top lasek, które mogą poderwać takich "macho"?

Gość alealealealeale
najlepszy seks mialam z facetem o niezbyt imponujacym przyrodzeniu,wiec wielkosc nie jest najwazniejsza

Gość małymisiek
No i Wpadłem w kompleks mam 29 lat od 5 lat żonaty i różnie to bywa może jest za mały: dł:13cm obw: 11,5cm Może dlatego moja ukochana nie garnie się do sexu codziennie

Gość Andro
Małymisiek, takie wymiary mierząc w podany przeze mnie powyżej sposób?

Gość Trat
Nie penis w życiu najważniejszy ...

Gość obserwator_z_marsa -
HMMMM ja mam od " kości " 19 cm od brzucha ok 18 cm. obwód 14 cm. moja dziewczyna jest niska i prawdę mówiąc tylko w pozycjach z glęboką penetracją ona odczuwa ból bo dochodze do końca jej 'małej' . więc nie rozumiem tekstów typu " pochwa ma 12 cm " , nie mam wielkiego doświadczenia ale jeszcze żadna dziewczyna nie składała reklamacji..... niestety obecna dziewczyna orgazm pochwowy miła ze mną tylko kilka razy :-( ale za to nadrabiam języczkiem i paluszkami. Wydaje mi się , że długość czy tam grubość nie ma takiego znaczenia , najważniejsze są uczucia i chęci a także indywidualne predyspozycje .

Gość xxxxxxyyyyyyyzzzzzz
zgadzam się z przedmówcą Miałam już w swoim życiu kilku facetów i wcale nie wielkość jest ważna, tylko poczucie bezpieczeństwa i miłość, bo bez tego ani rusz. A z długością pochwy już się zgodzić nie mogę, bo w moim przypadku, to dość często się zdarzało że odczuwałam ból przy zbyt głębokiej penetracji, nawet jeśli mieli po 14 cm (około, bo nigdy im nie mierzyłam ;)), a wzrost w ogóle nie ma tu nic do rzeczy, bo mam prawie 175 cm ;P Pozdrawiam wszystkich, którzy myślą że `są za mali` i w 99% nie mają racji :*:*:*

Gość nbvgh
ja mam 13 lat i mam długość penisa 11, 5 cm to mało na muj wiek

Gość jidjwoiajd
NIE ważne jaki pedzel wazne jak maluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!