Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mam sily

próbuje sie odchudzac i....nic

Polecane posty

Gość juz nie mam sily

przez ostatnie 2 lata przytylam 10 kg, jestem tym faktem zalamana. ciagle probuje ograniczac jedzenie, cwiczyc, ale łapie doła i stwierdzam ze pewnie i tak nie schudne i ciagle wszytscy beda mi wypominac ze jestem gruba chociaz kiedys jeszcze 2 lata temu byla chuda jak palec jak sie zmotywowac? co jesc? czego nie jesc? jak probuje sie zdrowo odzywiac, zaraz wpadnie mi w rece cukierek i nie moge sie powstrzymac zeby go nie zjesc zaczynam ćwiczyc i zaraz czuje mega zmęczenie i juz nie mam siły dalej poradzcie cos bo mam juz przez to depresje- nie podobam sie sobie, nie akceptuje swojego wygladu wrecz zaczynam czuc do siebie wstręt...

może pomyśl sobie, że za dwa miesięcy musisz wskoczyć w śliczny kostiumik na plażę, pokazać się znajomym, pochwalić super wyglądem. na mnie takie coś działa. często nie mam ochoty na spotkania , ponieważ źle się czuję z własnym wyglądem, ale myślę sobie ile zdziałam, ile osób poznam, jak trochę schudnę. będę się czuła dobrze w swoim ciele i będzie okey:) nie odchudzaj się dla faceta, bo to kiepska motywacja.