Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szkok cenowy

Czy podoba wam sie Doda z wyglądu?

Polecane posty

Gość Szkok cenowy

Ja uwazam ze jest łanda.

Gość ładnie zrobiona
Jak jest ładnie "zrobiona" to mi się podoba. Jak ma fajnie podkreslone oczy, ladny usmiech - spoko. Opinie tę wydaję jakem kobieta :P

Gość Szkok cenowy
z makijażem każdy wygląda troszke lepiej ale ona ma ładne same rysy twarzy nie ma za długiego nosa itd.

Gość no wizualnie jest ok ..ładna
ale czar pryska jak tylko pysk otworzy i powie cos "madrego" :O

Gość Szkok cenowy
no tak udala sie doda :-)

Gość TAAA tylko faktycznie niech
ona lepiej sobie śpiewa ...:O wole słuchac jej śpiewu niż jej wypowiedzi!!!!!

Gość wydaje mi sie ze
idziecie za tłumem... gdyby nie byłą znana i szła by ulicą to jestem pewny ze nie powiedzieli byście o niej "ładna"... raczej coś w nieco innym znaczeniu :P

tez mi sie zdaje że to jest tak że jak media mówią - fajna , super , zgrabna , śliczna ..to zaraz społeczeństwo - faktycznie ! ona jest ładna, boska , super... a jak media trąbią jaka ta zła a jaka niedobra a do tego nieatrakcyjna to zaraz tłum - taaaaak , faktycznie coś w tym jest, mi tez sie nie podoba poza tym ma taki duży nos.. i ... i w ogóle fatalnie sie ubiera... tak to już jest moi mili

Gość jest zrobiona a urode ma
raczej banalną, wiele dziewczat po zrobieniu wygladałoby podobnie - dla mnie za bardzo lalkowata, za mało charakterystyczna. No i ma cos wulgarnego w sobie.

Gość czegoś jej brakuje
nie moge jej uznać za ładną, mam koleżankę trochę podobna do Dody i ona jest piekna ale trochę robi wielka róznicę. Poza tym Doda ma beznadziejny styl bycia , lepiej żeby sie wcale nie odzywała bo jak otworzy buzie to żenada...w programie Nauka Jazdy pokazała jak jest. Ogólnie - nie mój typ, nie podoba mi się.

A to już inna para kaloszy:) Uroda jej, byc może banalna, mi odpowiada, wolę ją, niż charakterystyczną Steczkowską. Są gusta i guściki....

a najlepsze ze teraz wszyscy nagle na kafe nawet jak ktoś sławny nie podoba im się do końca , a albo podoba się mniej niż więcej to piszą że "piękna" bo jeśli napiszą inaczej to zaraz przeczyatają o sobie że zazdroszczą bo same wyglądają jak pasztety co dla mnie jest bzdurą ... jedno nie ma z drugim nic wspólnego! ale piszą bo sie boją że jak kogoś ocenią tak jak czują wg własnych upodobań to będzie że zazdrość ... więc wybieraja opcję piękna, ładna ale w makijażu i tym podobne.. żal mi , że pod presją wielu zatraca swoje zdanie i tym samym honor... :O taka prawda ale zaraz bedzie że nie... psssssssssssss norma zaczarniłam - szacun!! :)

nie podoba mi się ma paskudne rysy twarzy, kwadratową szczękę i mocno się maluje zeby zakryć zmarszczki poza tym ubiera sie fatalnie, nawet jak ma ubrania od D&G to nie potrafi ich połączyć i wyglada tandetnie mi się podoba Eva Longoria ❤️

a mi się nie podoba, uważam, ze ma urodę taką przeciętną. Tzn nie jest brzydka, jest zadbana itd, ale jak dla mnie to żadna rewelacja.

Gość lalalalalalalalalalalalalallal
candywoman - podzielam wypowiedz poza E. longorią he he ;););) dopkładnie tak... jak widziałam jej zdjęcia sprzed tych operacji [(oficjalnie tylko piersi) a nieoficjalnie nos, usta i liposukcja bodaj że brzucha i ramion - co zostało potwierdzone w jakimś tam programie tv przez chirurga plastycznego] to pożal sie błoże...

Gość zjawiskowa
Doda jaes najsexowniejsza polska gwiazda

Gość Szkok cenowy
jestem ciekawa jak ona bedzie wygladac za 20 lat tzn doda bo juz takie kuse spodniczki nie beda jej pasowac.

wcześniej wyglądała ja zwykła wiejska dziewucha z dyskoteki w remizie miała beznadziejny styl (teraz też ma, tylko tandetne podróbki zastępuje oryginałami) wsuwała hormony i ma po tym paskudna, męską szczękę oczywiście, zgodzę się, że na sesjach w Playboyu wygląda slicznie i zjawiskowo ale prosze was :O kto nie wygląda

Gość Szkok cenowy
ale postawic przecietną dziewczyna obok niej to kto by wygladał lepiej ?

podoba mi się Tamara Arciuch i ten jej styl narzucony przez rolę w "Niani" śliczna, klasyczna i chłodna uroda, ani grama wulgarności genialnie dobrane ubrania uwielbiam to:) no i Eva:)