Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

bogaty+biedna lub bogata+biedny

Polecane posty

Gość jedyny
masz 18 lat. Na tym temat zamkniemy.

Gość gość
up ja jestem dwa lata z chłopakiem, który jest jedynakiem, nie pracuje, jest na utrzymaniu rodziców i często dostaje od nich niebotyczne sumy na np zakupy. Ostatnio dostał 2 tys i wszystko wydał na ubrania i bieliznę, nie zostało ani grosza. ja zaś pracuję na pół etatu za 850zł/msc i szlag mnie trafia. Przyznam szczerze ze bardzo mu zazdroszcze, jest mi po prostu przykro i czuję tą niesprawiedliwość, zwłaszcza, że on taki dla rodziców znowu dobry nie jest.

Gość kati2
po co być z biednym nieudacznikiem ktory nie potrafi nawet rodziny utrzymać i kazda kase przetraci na alkohole ?i co to za życie !

Gość kati6
Tak jest w zyciu ? bogacz +biedna ,lub bogacz +bogaczka ? a reszta zalezy od przeznaczenia i mocnej miłości ! to tyle ?a ludziom nic do tego nie są zapewno lepsi od mezczyz bogaczy któży pracują cieżka charowo !

Gość kati8
germany na lini ? kicia czuję się coraz gorzej jestem osotnia z mojej tradycji niemeickiej ! Protestanckiej osttnia najpiekniejsza kobieta zagraniczna ? czekam na rodziny a potem w kurs ? calodobowy ?

Gość kati18
germany moge tylko na 3 godz pojechac na sklepy ? bo zagranica nam zabrnia wszelkich kontakow nawet z rodzinami zagranicznymi !niemcy muszą się przystosowywać bo to ona zadzi ? jak z wykle zero niemcy nie piją alkoholow dajemy radę pijac wodę mineralną jak bogacze !Na kolacje wode mineralną ! trunkow tez nie wolno nam pic tylko herbaty

Gość kati7
A i jeszcze jedno zapewno ludzie slyszeliscie ze pewien bogacz zostawil zone i dziecko i zwiazal sie z litwinka biedna ! i tego bogacz nie zaluje ,napewno byla sto razy lepsza niz kobieta bogata katolicka pazerna ,daje mu plus temu bogaczowi zostawil kobiete bogaczke katolicka i kopnol w tylek dobrze zrobil ! Na pewno po jakims czasie da jej pracę ten bogacz ! oby go nie wyczyscila litwinka ? bo szanowny bogacz pujdzie na dno !