Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

bogaty+biedna lub bogata+biedny

Polecane posty

Gość xxnikaaxx
ostatnio poznałam takiego kolesia, wszystko było by ok gdyby nie fakt ze jego hmm rodzina jest dosc majętna [nawet bardzo ;/ ] po pierwsze b prawdopodobne jest ze jest rozpuszczony, ma wszystko co chce itd znaczy nie znam go ale zazwyczaj bogate dzieciaki tak maja.. po drugie zle bym sie czula gdyby on mi wszystko stawial [no niby mozna od czasu do czasu ale moga byc takie sytuacje ze np idziemy do kawiarni i on zanim wyciagne portfel za mnie zaplaci ;/ ] po trzecie.jak sobei pomysle w jakim on luksusie zyje i przyjdzie do mojego zagrzybialego [nie da sie z tym nic zrobic bo nie ma fundamentow] malego domku to nie bylo by to dla mnie mile przezycie. po czwarte jak siebie nie akceptuje i nie potrafie uwierzyc ze ktos by byl w stanei mnie na tyle pokochac by ze mna byc. wlasciwie to ogolnie zawiazkow sie boje ;// chociaż b bym chciala miec kogos kto by mnie kochal i rozumial. nie znam go dobrze ale jak sobei pomysle jak ja bym sie czula w takim zwiazku to chyba wole zrezygnowac. wlasciwie sama nie wiem ,macie jakies pomysy? ps a i dziekuje wszystkim ktorzy dotarli do konca ;]

jestem bardzo bogaty w liceum moi koledzy liczylą ile w danym momencie jestem wart chodzilo glownie o ubrania itp sami rozumiecie kiedy poznalem dziewczyne bardzo ladna ale "biedna" co nie jest dla mnie wazne to jej "przyjaciolki" w mowily jej ze jestem rozpuszczonym bachorem ktoremu wszystko wolno a wcale tak nie jest a procz tego powiedziały jej ze nie bedzie pasowac do mojej rodziny nie stety udalo im sie przekonac ta dziewczyne zeby zerwala ze mna kontakt co mam zrobic zeby uwieżyla w moje uczucie... BARDZO PROSZE O POMOC....!!!

Gość nie ma w tym nic zlego
jestem w takim zwiazku juz 3 rok moj chlopak bardzo mi pomogl dzieki niemu realizuje sie i zaczelam zarabiac wlasne pieniadze takze pomalu wyrownujemy poziom a zwiazek od samego poczatku mielismy udany choc czulam dyskomfort na poczatku niepotrzebnie moja facet jest normalny i z dystansem podchodzi do tych spraw madry gosc i szczesciarz

jestem bardzo bogaty w liceum moi koledzy liczylą ile w danym momencie jestem wart chodzilo glownie o ubrania itp sami rozumiecie kiedy poznalem dziewczyne bardzo ladna ale "biedna" co nie jest dla mnie wazne to jej "przyjaciolki" w mowily jej ze jestem rozpuszczonym bachorem ktoremu wszystko wolno a wcale tak nie jest a procz tego powiedziały jej ze nie bedzie pasowac do mojej rodziny nie stety udalo im sie przekonac ta dziewczyne zeby zerwala ze mna kontakt co mam zrobic zeby uwieżyla w moje uczucie... BARDZO PROSZE O POMOC....!!!

Gość Tomi18 to szczęściarz z Ciebie

Gość Dostrzegający wiele
"Wszyscy szanuja tego do kogo uśmiechnęło się szczęście". Jest towar, znajdzie się kupiec - warunek stanowi -"cena okupu". Tutaj towar w tym przypadku to kobieta. Cena to forma którą poświęca kobieta dla zdobycia tej kasy od mężczyzny za bycie z nim - często robi coś wbrew swojej woli. Piękne kobiety potrafia wiele zrobić dla kasy, bywają też bardzo bezwzględne w tych dążeniach, nawet biją się między sobą o faceta z kasą. I pomyśleć,że tu chodzi tylko o pieniądze:( Smutne to jest, gdy kobiety tak się zachowują. Bo tu nawet nie chodzi o mężczyznę, ale najczęściej tak na prawdę o byle kogo. A nawet nie o tego byle kogo ale o to "coś". Nie generalizuję ale odnoszę to bardziej do tych na prawdę ładnych dziewczyn/kobiet. Później mówi się o takich, że są puste - bo nie dostrzegają skutków.

Gość forseen
Cześć dziubuś:) Mój żółw nazywał się tak samo:) Mam pytanie. Jakim sposobem kobieta po pięciu miesiącach pracy zarabia 7000zł netto. W dodatku pracując dla kogoś. Coś widzę, że nie piszesz tu całej prawdy. A za co premie? Przecież takich dochodów prawie nikt nie ma w tym kraju. Podobno mężczyźni zarabiają więcej - ale gdzie to jest? Specjaliści nie mają takich dochodów. Tylko ktoś, kto jest właścicielem firmy jest w stanie zarabiać tyle. Więc nie ściemniaj. Na rynku jest bardzo krucho, a pracownikom uszczupla się zarobki. Może nie pracujesz w Polsce? To wtedy jest to jak najbardziej możliwe. Bez urazy, ale takie pieniądze zarabiaja prostytutki w UK. Często będąc bite i żyjące w zamknięciu wydają z takiej sumy 5000zł netto na narkotyki i alkohol by nie myśleć. Mam nadzieję,że cię nie uraziłem:/ Gdyż zarabiam 1000zł netto, tu w Polsce i niewyobrażalne jest dla mnie to co piszesz. Mieszkałem za granicą kilka razy i tam też zarobki tak nie oscylują dla Polaków. Ludzie, którzy mnie otaczają też nie mają takich zarobków. Czy jestem w złym miejscu i nie odpowiednim czasie? Nie sądzę. Dlatego powątpiewam w to co piszesz, wybacz. Osobiści znam super specjalistów, którzy pracują za góra 2500zł netto. Skąd taka suma więc?

Gość ja widzę to wszystko tak
Kobiety upatrują sobie takich dzianych facetów i dążą wszelkimi sposobami do czerpania korzyści z takiego związku. Najczęściej specjalnie zachodzą z takim w ciążę, a jak się rozejdą to mają wysokie alimenty. Ile to ja znam takich par, wszyscy zostali wrobieni w dziecko.

Gość forseen
Poznałem kobietę, która jest bogata dla wielu, bo zarabia 15 500zł netto + 4000zł gdzie indziej. W bankach jest zadłużona na prawie cały milion zotych. Ogónie jest bankrutem. Ciekaw jestem, czy ty też masz jakieś zobowiązania kredytowe, hehe:) Bo ja mam czystą historię kredytową i w tym tkwi moje bogactwo.

Gość palacz malboro
Mężczyzna musi zapewnić kobiecie godne życie! Nawet jesli ona pracuje! inaczej jest zerem

Gość forseen
do ja widzę to wszystko tak Widzisz bardzo dobrze, potrafisz dostrzec. Wielu ludzie jest naiwna i wierzy, że to miość. Szczególnie dotyczy się to osób, które wiążą się z lalkami, pięknymi. One są najbardziej pazerne, bo wierzą w to, że im się należy. Ale nic na to nie można poradzić. To one wybierają. Zawsze chodziło tyko o pieniądze. Kłamstwa słyszane od kobiet, typu, że to nie prawda i jak w ogóle możesz tak myśleć, są jeszcze gorsze. Jeżeli facet prawdziwie kocha i daje to do zrozumienia, to owszem, przyjmują to czasem. Ale myślą swoje. Wiem, że nie można generalizować, ale zbyt wiele widziaem i przez to życie mnie pokrzywdziło.

Gość forseen
do palacz marlboro. Jesteś pustakiem. Masz kasę - ale tylko to masz. Bo można cię robić w ...uja na każdym kroku. Już dawno zostałeś wrobiony. Mężczyzna to nie berbeć posiadający z zasady kasę ale osoba myśląca o czymś więcej niż banknot. Życie jest nic nie warte jeżeli masz pieniądze a wciąż brakuje ci szczęścia. Nie bez powodu tu jesteś w danym momencie, w danym czasie. Podejrzewam, że dla pieniędzy zrobisz wszystko. Zabibyś pewnie i swoją matkę lub nawet mnie.

Gość forseen
Kobieta, która wiąże się z mężczyzną dla pieniędzy jest zerem. Należy sobie pomagać a nie piętnować biedniejszych. W dodatku robią to kobiety i skaniają do ryzykownych zachowań, nawet grożących śmiercią czy więzieniem. Pozdrawiam takie laski - leczcie się.

Gość wielokrotnie przełożona :)
jestem bardzo ladna i wydaje mi się,że zasługuję na bogatego męża. Palacz malboro ma racje mężczyzna jest zerem bez pieniedzy ja mam urode to mnie każdy weźmie :)

Gość wielokrotnie przełożona :)
jestem dziewicą i mam wykształcenie to moja wartość dlatego zasługuję na bogatego męża!

Gość palaczka pall malli
Pamiętajcie że kiedy facet zarabia dużo mniej od baby, wtedy ona pomiata takim kolesiem, ma go za śmiecia , rządzi nim i to ona ma władzę w tym związku. Sytuacja odwrotna jest bardziej wskazana.

Gość Do Palaczaaaaaa
Drogi Palaczu! Chyba nie palisz tych papierosow,skor nawet nie wiesz,że nie pisze się MALBORO,a MARLBORO!

Gość forseen
Wiem, że podstawia się pod tymi tekstami facet. Pall Mall, itp ... Prawda jest jedna, takie kobiety to prostytutki. Nie zależy im na wnętrzu faceta tyko kasie. Datego nie są szanowane. Uroda przemija, dziewictwo to ściema - w żaden sposób tego nie udowodnisz. Poza tym lepsza kobieta pokorna niż pazerna - bardziej wartościowa wtedy jest - ma to "coś". A to coś w przypadku kobiety to wartość w peni tego sowa znaczeniu. Tylko dla takiej warto zarabiać. Po co komu bezduszny pasożyt. Takie pustaki zasługuja na nauczkę i pokazanie im gdzie jest ich miejsce. Zasugują na krzywdę i smutek oraz upokorzenie. I tak też się dzieje. Prawdziwy mężczyzna nie jest głupcem i nie będzie się poświęcał irracjonanie dla kobiety. A legalnie dużych pieniędzy nikt nie da ci zarobić. Zawsze te pieniądze pokryte są we krwi tych, którzy cierpią przez cudzą pazerność. Tylko dziwki lecą na pieniądze.

Gość forsen a ty co za jeden
co tak piszesz , boli cie ten temat?

Gość forseen
Aha, żeby nie było. Aktorka na tym trailerze, to ambasadorka firmy L'oreal i miss świata '94 roku. Jest miliarderką. Aishwarya Rai.

Gość forsen nie masz kasy??

Gość forseen
Moje wcześniejsze posty opisują. Więc wejrzyj trochę, porozgądaj się... Szukasz odpowiedzi a nawet nie dokonasz wglądu. Chcesz wszystko na gotowe, podane jak na tacy:/ Też bym tak chciał.

Gość forseen
Poza tym, to nie ja robię kasę, tylko zawsze inni robia kasę na mnie. I to nie jest tak, że sie daję. Tyko jest tak, że nie mam wyjścia. Bo tacy ludzie mnie otaczają.

Gość forseen
A później się oczekuje ode mnie żebym był bogaty.

Gość do forseen
Pytam prosto - > jesteś bogaty? :D

Gość forseen
Tak.

Gość forseen
Jestem bardzo bogaty wewnętrznie jeżeli chodzi o moją wartość jako osoby. Jak ktoś jest durny, i nie umie czytać, to musi się nauczyć a nie ponownie pytać skoro ma już odpowiedź. Chcesz podanego na tacy, to dam ci faszywą odpowiedź.

Gość forseen
Tylko głupi człowiek szanuje wartość pieniądza ponad wartość ludzką. Zakończyłem i powodzenia życzę na drodze do doskonałego życia. Koledzy i koleżanki za dychę (10zł).