Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesciara123

Mam kroliczka pierwszy dzien... wejdzicie prosze, jezeli macie tez kroliczka

Polecane posty

Gość szczesciara123

jest po prostu cudowna, ma 6 tyg, czyli mlodziutka panieneczka:D ale wlasnie, nie pisze p oto zeby sie pochwalic, ale o to by popytac, choc juz czytalam w necie, chce troszke rad od kogos kto sie zna na kroliczkach ma je itp. a wiec. moja kochana ma sianko mieszanke dla malych kroliczkow, marcheweczke, i sucha buleczke... i wode oczywiscie, wcina wszystko oprocz tej mieszanki... czy wasze kroliczki, rowniez nie lubia mieszanek??

Gość szczesciara123
a co proponujesz do urozmaicenia?:D bo wlasnie ona szaleje, dorwala sie do jedzonka i jje na zmiane marchewka buleczka sianko woda. .. hahaa :D no niech jje:D ale czy jej nie zaszkodzi?

Gość szczesciara123
wiecie co, naprawde az sie dziwie ze ludzie sa tak pojebani... :) kogo to obchodzi, a czy ja Ci kaze tu wchodzic?? jeeli nie masz nic ciekaego do napisania a nie masz, to po chuj za przeproszeniem sie odzywasz?? jest wiele tematow, ktore byc moze cie zainteresuja. a jezeli ten cie nie interesuje,to chociaz nie komentuj bo nikt na to nie czeka:)

Gość raor
A jaką karmę dajesz? Bo Euro Zoo, Animals (te z marketu) czy nawet Vitapol to badziew.

Mój królik nie lubi jeść mieszanek z ziarnami,więc kupuję mu bezziarnową.To jest mieszanka suszonych warzyw,owoców, różnych pestek i czegoś jeszcze,ale nie wiem co to jest.:-D

moj królik też kręcił nosem na mieszanki za to wpieprzał dosłownie reklamówy mleczu :P i miał po nim bardzo błyszczącą sierść. polecam zrywać jak już sie pojawi albo puszczać zwierzaka niech sam sie pasie :)

Gość szczesciara123
dzisiaj kupilam jej vitakraft, ale ma ja w powazniu;) chyba ze sie przekona:P no a oprocz mieszanek, czym jeszcze zywi sie wasz pupil?:)

Gość raor
Byle nie rwać przy drodze. Karmę polecam Vitakraft Emotion.

Gość raor
Ja akurat mam ściury :). I moje Vitakraft zżerają jak szalone :).

Tylko pamiętaj , że dla królika każdy mokry pokarm równa się śmierć!!! kiedy podajesz mu trawę , mniszka lekarskiego czy inne owoce i warzywa pamiętaj o dokładnym umyciu i OSUSZENIU DO SUCHA(!) tego jedzenia. i uważaj żeby sianko miał zawsze suche - zmieniaj je często bo i tak zamoknie (mocz, woda)

Gość raor
Kuraiko - nie wiem jak świnkowa, ale ściurowa ma rakotwórcze barwniki. A ściury często umierają na raka, więc zwiększanie prawdopodobieństwa im niepotrzebne.

Zrywam mu mlecz,wykę i koniczynę.Poza tym namiętnie ogryza mi kwiatki.Bardzo lubi banany,jabłka.Czasem dostaje rodzynki czy żurawinę.Lubi brokuły,oczywiście na surowo,kalafiora, głąby albo listki kapusty.

Nie interesuje, bo to nie jest forum o królikach.Jest w internecie przynajmniej kilka na ten temat i tam Ci doradzą fachowo ludzie , którzy się tym zajmują od lat . A tak nawiasem mówiąc to zdecyduj sie czy jestes słodką dziewczynką od króliczków , marcheweczek i bułeczek czy wolisz wyzywać ludzi od pojebanych itp.

Gość szczesciara123
ok bede na to uwazała:)

Gość szczesciara123
oczywiscie moj ostatni wpis nie byl do tego kogos wyzej:) słuchaj, jedno nie wyklucza drugiego, to ze lubie kroliki i mam, nie znaczy ze mam byc slodka dla wszystkich innych, a na pewno nie bede dla takich ktorym to przekszadza jakis temat, bo jest 1000 tematow na kafeterii ktore mi nie leza , ale nie znaczy to ze wchodze i bede sie tam udzielala, ani pozytywnie ani negatywnie, bo moze kogos zainteresuja:)

Gość szczesciara123
a jezeli chodzi o jakies szczepienia krolikow...?? moze cos wiecej o tmy??:)

Cup of coffee - wiele tu tematów o zwierzętach jak byś nie zauważyła bo jak sama nazwa mówi - "DYSKUSJA OGÓLNA" i każdy ma prawo do rozmowy na tematy , które lubi!!! Masz taki wybór więc zamiast dalej pokazywać swoją głupotę weź idź i praw swoje "mądrości" gdzie indziej. dziękuję, pozdrawiam , pa!!

Gość bardzo dobrze ze
wyhaczylam ten temat:D jestme z siebie dumna:D no i teraz wielka prosba do was:P jaka sciolke ma wasz krolik?? bo wersje sa rozne, ze trociny to nie, ale na drugiej stronie ze jednak moga byc.. wiec teraz bezposrednio pytanie do posiadaczy krolikow:P

mój królik ma wysypany taki mały brykiecik nie wiem jak to sie fachowo nazywa, przy tym juz robi troche bałaganu a co dopiero przy trocinach,takie jest moje zdanie :)

Gość Mozaikas
! Odstaw krolikowi "buleczke" DAwaj mu GRANULAT zamiast mieszanki + zawsze siano i swieza woda po trzecim miesiacu zycia powoli mozesz wprowadzac swieze warzywa Odwiedz strone www.kroliki.net