Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhhgfxhfg

po cholere komentujecie czyjs wygląd????????!!!

Polecane posty

Gość gfhhgfxhfg

mysle ze osoby które strasznie przezywają czyjs wygląd i są zakompleksione na punkcie innego człowieka w sensie "jaka/i on/a to brzydka/i" muszą miec doszczetnie obsraną psychike bo pewnie inni sie z nich nabijają. i co to w ogole znaczy ze ktos ma ryja czy gebke skierowane do dziewczyny?? ryja to ma giertych jak reszta polityków. albo ze nie takie usta czy nos. nie kazdemu bedzie pasował malutki zadarty wiesniaki noseczek jak dla słodkiej idiotki. albo ze ktos jest karakanem czy gigantem. osoby które sie tak wypowiadają na temat człowieka mniemam ze są idealne od stóp do głów dla wszystkich ludzi na swiecie i ze są tak mądre i doszły juz do swych celów ze juz nic im innego nie zostało do roboty jak sie przyje bac do kogos i zapewne zaraz jakis idiota czy idiotka zrobi podszyw ze to mnie ktos skrytykował wieśniaki z metropolii

A wiesz co to znaczy podszyw? Bo chyba nie Ale z ciebie musi być kaszalot zakompleksiona kurwo :classic_cool:🖐️ Biedna paszteciara jeżdżona w gimnazjum... 🖐️

Gość gfhhgfxhfg
lol.... tak masz racje jechali po mnie i w gimn i lo ale same baby i to te ładne bo ja bylam najladniejsza w szkole KURWO :)

Gość gfhhgfxhfg
wiec jestescie pierwszysmi idiotami ktorzy własnie tak pomysleli tak jak napisalam gratulacje gwiazdy intelektu :)

Śmieszą mnie tacy :) Ktoś ci uwierzy że byłaś najładniejsza? Pfff... :classic_cool:

ale spokojniutko moja droga :D :classic_cool: bez nerwów :D z twojej pierwszej wypowiedzi wynika ześ mocno sfrustrowana ... :O

Gość gfhhgfxhfg
a co moze to nie prawda ?? zazdrosne pasztety... ja sie juz wypowiedzialam 🖐️

Gość uhuhuhuuuuuuu
lol bragga fajna stopa:D czyzby odzwierciedlenie twojego stylu zycia:D aha to nie pytanie tylko stwierdzenie:P

Gość uhuhuhuuuuuuu
ja mysle chyba ze nie kazdy mieszczuch jest na poziomie

Gość jackcoke
Bragga Ty jesteś dziewczyną? Ja powiedziałabym, że jakimś obleśnym babskiem albo prymitywną lampucerą...Wskazuje na to uliczny styl Twoich wypowiedzi:D

Gość co do tematu
tz teg nie lubie, ostatanio slyszlalam,z e moja znajoma siedzi ze sowim chlopakiem i krytykuja jak kazda gwiazda wyglada, ta ma dluga brode, ta dziwny nos, ma krotkie nogi, ta tamto i sramto. a sama sie uwaza, za niewiaodmo jaka pieknosc chyba:O spoko gdyby tak sobie gadalal tylko o gwiazdach to luz, ale ona to przenosi do reala i jeden mankament urody czyni go brzydkim w jej oczach.

bo nas o to proszą bejbe, a my jesteśmy tak wspaniali i dobrzy, ze spełniamy prośby co i rusz można natknąc się na temat: "Oceńcie mnie proszę" poza tym, w kazdym człowieku tkwi pragnienie bycia przez kogoś ocenionym dlatego się starasz, chcesz dobrze wygladać

Gość uhuhuhuuuuuuu
co do tematu ---- moze są poprostu warci siebie... ale krytykowanie czyjegos wyglądu w dodtaku jak osoba jest ładna naprawde jest nie na miejscu, pisali kiedys o 19latce bardzo pieknej która sie zabila bo wiekszosc bab (i nawet faceci sie znalezli) dokuczała jej z powodu wyglądu nawet dochodziło do bójek gdzie udział brała tylko jedna strona a uczniowie byli wstanie przekonac nawet nauczycieli ze jest nienormalna no i dziewczyna sie kompletnie załamała i w dodatku mądra była i wiersze pisała... a ostatnio szła sobie przedemną para, dziewczyna zeby nie napisac laska cały czas napierdzielała o kolezankach z pracy ze są starsznie brzydkie ze są stare tylko ona jest ładna i piękna i caly czas jedno i to samo:O a facet tylko wzdychał a jak sie odwracał w jej strone to wyglądał jakby chiał jej przez łeb strzelic :D w sumie sie nie dziwie:O a dziewczyna moze i młoda była ale nawet do przecietnych nie nalezała a takie kurewsko ma o sobie mniemanie :O

Jestem prymitywną lampucerą, przyznaję :classic_cool: Za to ty nigdy nie przyznasz że cię tatuś za mocno kutasem po ryju jebnął i mózg ci dupą wyleciał :classic_cool:

Gość co do tematu
bragga, myslisz, ze jestes zajebista, twrada laska czy co innego?:O jeju, zalamujes zmnie.jestes taka przewidywalna,a dopiero przeczytalam twoje 3 posty:O a wiem,z e na moj post odpowiesz jak na inne. zalosna jestes. pozdrawiam:)

Gość bragga to stara nieswieża
prykówa której jedyną trasą od 60 lat została kafe--blacha, blacha--kafe

Ja Ciebie też Kochana :* Nie oceniach po 3 postach bo nie znasz mnie muuua :*

Gość co do tematu
uhuhuhuuuuuuu --> moim zdaniem ta dziewczyna nie jest boginia, normalna nastolatka, zadbana, szczupla, wieksze piersi, duze oczy itp.no ale nie jest sliczna.dobrze, ze uwaza siebie za atakrcyjna dziewczyne, ale uslyszalam, ze lubi tak mowic kto co ma brzydkie to az mnie od niej odrzucilo:O

Gość uhuhuhuuuuuuu
:D:D jeszcze tylko kiśla nam brakuje :D

Gość uhuhuhuuuuuuu
takie dziewczęta to w kilku egzeplarzach mam w klasie... a kiedys sie takie normalne wydawały, ba nawet nie wygląd ale i ubiór komentują na całego a same są ubrane bezstylowo:O

Gość uhuhuhuuuuuuu
i na szczesie reszta dziewczyn tez jest bardzo ładna ale nie są sfrajerowane

bragga wez ty sie kobieto uspokuj, nie masz nic lepszego do roboty niz dziewczyne od kurwy wyzywac? zastanow sie nad soba, bo sa tu przewaznie ludzie o slabej psychice i takie cos mzoe ich jeszcze bardziej zdeptac, z ta kurwa to przesadzilas i powinnas dostac bana