Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sykstinajn

Widziałam dziś...

Polecane posty

Gość poyebalo kogos znowu
zadna nowosc

Gość Sykstinajn.
Jestem nietolerancyjna i uwarzam ich za nierozsądnych dziwaków. Nie toleruję inności.

Gość vinca
rodzina Adamsów....

no i juz podszyw ! Idioci :( Do podszywacza: Innosci? daj spokoj,przeciez to nienormalne.Innosc,a traktowanie kogos jak psa i chodzenie z nim na smyczy,to co innego.Wez sie za jakas prace,zalosny podszywaczu.A moze to Ty szedles/szlas na tej smyczy dzis? :D

Gość o kurcze*** uhehe*
buehehhe.No serio porypalo :D

Gość Sykstinajn.
ale się zezłościłam aż popuściłam w podpaskę...muszę się teraz podmyć przesz Was debile, wszystkich bym Was do gazu wsadziła i podpaliła....hhhhaaa.... ZWARIUJę.

Gość Sykstinajn.
No kto się tam do jasnej cholery podszywa...? Ja nie jestem taka zła tylko odmienności nie będe tolerowała i już. To nie są ludzie tylko wyimaginowane postacie wg. mnie ale co mnie to obchodzi.

ze też tu nie można żadnego topiku spokojnie założyć,bo zaraz sie zlatuje banda idiotów,którzy się podszywają!!! dobranoc pathetic simpletons :o

Mnie sie to podoba. Tzn. nie wiem, czy mi się to bodoba, ale gdybym zobaczył coś takiego na ulicy, to pewnikiem zawiesiłbym na tym oko, pewnikiem bym o tym znajomym powiedział, kto wie, może nawet topic na kafe bym założył. A jeżeli coś wzbudza takie moje zainteresowanie i nie robi chyba krzywdy, jeżeli tamtym ludziom się to podoba, to kurczę pieczonę nieopierzonę, dlaczego by nie?

Gość Sykstinajn.
Głupia jestem to mam. Chodzę po ulicach i się szlajam zamiast się do roboty wziąść.

zaczarniłam sobie nick, nie muszą Ci się podobać tacy ludzie, ani nie muszą Ci się podobać ludzie, którym ichnie zachowanie nie przeszkadza, ale nie musisz przy tym nikogo obrażać. Chyba, że jesteś zwykły ksenofob ze zwojami prostymi jak szpicruta.

:O -->zaczarnilam... wpisz sobie w google maledom(jak na zdjeciu w linku), albo femdom (na odwrot), ludzi rozne rzeczy kreca, nie oceniam zanim sie czegos nie dowiem i tobie tez tego zycze .

zaznaczam, że piszę bez złośliwości: może jestem inny, bo tacy ludzie, jak ci na smyczy mi nie przeszkadzają, ale postawa takich osób jak "zaczarniłam sobie nick" wydaje mi się aspołeczna, uciążliwa, etc.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
znam kobietę która ma sklep z modą dla gothów...takie prowadzanie na smyczy (zresztą można u niej kupić taki gadżet) to właściwie element stroju, moda po prostu...tyle że bardzo ekscentryczna, nastawiona na szokowanie...no i niektórzy znajdują w tym przyjemność erotyczna...taka natura ludzka w końcu w każdym seksszopie znajdzie się akcesoria dużo bardziej "ekscentryczne" niż smycz.

-->zaczarnilam chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem:O ,,nie oceniam zanim sie czegos nie dowiem i tobie tez tego zycze ."=>dowiedz sie o co chodzi w temacie zanim zaczniesz bluzgac na innych.