Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia_skc

Jak pielęgnować kolczyka w dolnej wardze po boku.?

Polecane posty

Gość Kinia_skc

Mam prośbę do wszystkich... Jak pielęgnować kolczyka w dolnej wardze.? Zrobiłam go sobie 3 dni temu na początku było ok. Na drugi dzień miałam bardzo spuchnięta wargę. W trzeci dzień powoli zaczęła znikać opuchlizna , lecz zaczął mi kolczyk przywierać do skóry przez jakąś ciecz. A od strony jamy ustnej zaczęła się robić sie ropa. To jest tak że czym bardziej zaczyna mi znikać opuchlizna tym bardziej zaczyna lecieć ropa czy tam ciecz... Trochę boli... Pomocy.!

Tak to włąśnie jest jak młode siksy robią sobie kolczyki a potem nagle nie wiadomo co z tym robić. Niech Ci powie osoba, która przebijała:o

Gość missssiisi
Tak, jak opryszczke - "atrakcyjność" identyczna.

Gość Eee?
Jedno chyba z najważniejszych: Nie dotykaj go brudnymi rękoma! 1.Myjąc zęby uważaj aby nie zahaczyć kolczyka. 2.Jeżeli posiadasz to płynem do jamy ustnej -płukaj (tylko bez alkoholu) 3.Nie pij, nie pal, ani nie bierz innych używek (tudzież kawa) 4.Trzy razy dziennie przemywaj sobie delikatnie kolczyk (od zewnątrz ofc.) Spirytusem Salicynowym. 5.Od czasu do czasu przemywaj kolczyk i płukaj jamę ustną herbatą z rumianka 6.Aby pozbyć się opuchlizny możesz przykładać sobie kostki lodu 7. NIE BAW SIĘ KOLCZYKIEM, NIE DOTYKAJ GO, NIE SZARP ZĘBAMI Z TYŁU O LAMBRET. 8.KUP SOBIE W APTECE TRIBIOTIC (maść) Jeżeli to nie pomoże zgłoś się do piercera, który Ci go przekłówał. Wiem, że post był stary, ale myślę, że przyda się to innym ; )

Gość jezu
co ty gadasz? miejsca przekłucia nie można spirytusem salicynowym alni wodą utlenioną przemywać, bo podrażnia. -.- lejpiej szałwia, rumianek...