Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typowy SK

W sprawie zdrady

Polecane posty

Gość dlldlldldld
No właśnie, takie przydupasy zamiast wybrać żywot singla i swobodnie dupczyć co tydzień co innego, biorą się za zakładanie rodziny. Porażka.

Gość a u ciebie
alez jak to dupku, typowy skurwielu.. wierzysz w instytucje malzenska pieniac sie jednoczesnie, ze facet musi zdradzac. pewnie masz przyklad ze swojej rodzinki. zaprzeczasz sam siebie, dupku :-0

Gość Typowy SK
W kwestii małego pyrdka. To właśnie ci z małymi (poniżej 15cm) ze względu na swoje kompleksy rzadko zmieniają partnerki. Po prostu wstyd jest hamulcem. A ci co mają się czym pochwalić, chętnie prezentują swój sprzęt :classic_cool:

Gość Typowy SK
Facet nie musi. Może jeśli chce :classic_cool:

moja rodzinka serdecznie cie pozdraiwa,nie powiem dla babci co za bzdury wypisujesz bo szkoda kobieciny,skoro jestes takim fanem papierku z USC masz powody do obawy,że panna jak pozna cie lepiej ucieknie?

Gość dlldlldldld
O yes, męski wypierdku, nikogo nie nabierzesz. Trzeba mieć niezłą traumę, żeby dawać dupy każdej, co na ciebie popatrzy.

Gość dlldlldldld
A ponieważ wadliwych genów nie należy przekazywać, zrób przysługę ludzkości i nie rób dzieci.

Gość dgaaaaa
Tak, jest: to jest przykład MESKIEJ DZIWKI.

Gość Typowy SK
Mieszkacie razem na kupie? Ty, starzy, brat, chłopak (co on tu robi w niedzielny poranek :D), babcia? Na kredyt hipoteczny nie stać co? :D :D Od dawaniu dupy to są kobiety. My mężczyźni bierzemy swoje :D. Jak coś dajemy to soczysty wytrysk na twarz błachachacha!!!! :D :D

Gość dgaaaaa
A jak musisz coś prezentować, to może w parku albo męskim szalecie, jak rozchylisz płaszcz, ludzie będą aż krzyczeć z wrażenia.

Gość dgaaaaa
Mylisz się, to się dajesz wydupczyć co najwyżej.

Gość dgaaaaa
Miej więcej tak jak dajesz się w tej chwili wydupczyć ludziom na forum łykając te chamskie uwagi. A może to cię podnieca? Stanął ci?

Gość gdfgdfgdfdgd
Typowy SK -----> 1219ania Dawanie za darmo jest najbardziej honorowe. Zawsze wyżej ceniłem nimfomanki zaliczające facetów tuzinami, niż obłudne niby-cnotki, które nie jednego kutonga w gębie miały ale oczywiście uważają się za wartościowe damy Zgadzam się z powyższym. ;)

Gość dgaaaaa
Frajerze. :)

nie stac go na net,więc wpada z rana żeby poczytać wypociny takich głupków jak ty,a rachunek za net płacimy na pół,no bo wiesz nie przelewa sie ;p a tak poważnie,normalni ludzie którzy mają RODZINY spotykają się w niedzielę w rodzinnym gronie,ciebie nawet rodzona matka nie zaprasza stąd ten żal do kobiet,może nikt c8ie nie lubi?nie wiem naprawdę dlaczego???? tak sympatyczną i otwartą osobę?

Gość reterek
Dobre postawienie sprawy. Dajesz w tej chwili publicznie dupy, koleś.

Gość reterek
Przyjemnie?

Gość reterek
To drugi raz się nie błaźnij zakładaniem debilnych topików.

oj, wpiszę się tak ni z gruszki ni z pietruszki (nie chce mi się czytać) najlepsze są związki monogamiczne i nic tego nie zmieni... tylko nie wszyscy chcą się do tego przyznać :-D

Gość Typowy SK
W niedziele rano? Zajeebiste macie te spotkania rodzinne. Na necie :D :D :D. Może powinnaś teraz siedzieć z babcią przy stole a nie siedzieć na forum dla starych panien? :D

Gość nie no dosc juz
Typowy ty wciaz walkujesz ten sam temat na okroglo, wszycy juz na pamiec znaja twoje rewolucyjne ograniczone do dymania co podlezie poglady, jeszcze czasem sie trafi jakis naiwny i sie bulwersuje. Wal co popadnie , zdradzaj zone ( dziecko juz na swiecie? - wpolczuje mu) jesli bedzie chlopak to wiem czego go nauczysz , jesli dziewczyna - nauczysz ja jak pokornie dawac dupy czy bedzie ta co daje kazdemu? Powodzenia w zyciu skurwiela.

dla starych panien? więc co tu robi taki chuj złamany jak ty??? panienki sobie szukasz?bo z realu pewnie nie masz szans,z takim intelektem,traumą z dzieciństwa,zachwianą osobowością no i tym małym peniskiem? może to przerośnięta łechtaczka? bo piszesz jak CIOTA(nie gej lecz rozmemłana gnida) to tyle szkodea mego czasu,dziewczyny pogońmy go.

Gość Typowy SK
Coż za agresja i kultura :D. Widać wyraźnie że nie zaliczasz się do elit intelektualnych. Masz pochodzenie robotniczo-chłopskie? Czy wśród twoich dziadków nie było przypadkiem rolnych robotników najemnych? Ilu masz magistrów w rodzinie? :D

Gość tak sobie myślę...
wiecie co? jestem kobietą. I jak wiele kobiet, chciałam zawsze wierzyć w to, że są faceci któryz nie zdradzają. I pewnie są. Tylko jak czytam takich jak autor to się niedobrze robi :P I takie refleksje coraz częściej mnie nachodzą- że może najwyższy czas zacząć robić facetom to samo, co oni nam? Pieprzyć się co rusz z jakimś nowym "ciachem" nie przejmując się tym, że się jest w związku. Bo i po co, skoro najprawdopodobniej facet z którym jesteśmy nas zdradza? :P Zastanawia mnie tylko zawsze, czy taki cwany skurczybyk, jak autor, byłby tak samo cwany, gdyby się naprawdę zakochał a jego panna głosiłaby takie poglądy jak on :P:P:P

elita???kurwa kuzyn starego Giertycha bo on ma tak samo przedpotopowe myślenie,magistra to wystarczy że ja mam,jeśli dla ciebie wyznacznikiem ludzi są 3 litery z przodu,to świadczy tylko o tobie.pisząc takiego pierdoły o robotnikach i chłopach obrażasz mludzi którzy pracują ciężko a nie szukają podniet na babskim forum

topik jest młody i umrze pewnie niedługo to straszne jak wiele osób zdążyłeś obrazić

ty też pewnie masz mgr przed nazwiskiem co??? MGR -od MAGAZYNIER,sfrustrowana osoba bez bliskich,nie akceptowana prze otoczenie,z małym przyrodzeniem i braku perspektyw na przyszłość,tylko współczuć ...

Gość dkkkkkkkk
Typowy, nie masz dość nadstawiania dupy? Ty masz chyba naprawdę jakąś przyjemnośc w tym jak ludzie po tobie jadą, wyzywają się i kpią w żywe oczy.

Gość dkkkkkkkk
Wykształcenie nie ma to nic do rzeczy. Męska kurwa to rys osobowościowy.