Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedzaca

wiem, ze to glupie, ale nie moge odnalezc swojego stylu

Polecane posty

Gość nie wiedzaca

nie wiem jak chce sie ubierc, raz mam ochote byc dzieciaiem latajacym w dzinsach i bluzach, innym razem kobieta, ubrana w seksowne, zwiewne ubrania itd. mam 20 lat i wiem, ze moge raz ubierac sie tak, raz tak, ale chcialabym stworzyc jakis swoj wlasny styl. niby mam wyczucie stylu, ale jednak sama nie potrafie kupic fajnych ciuchow i fajnie ich laczyc. a najlepsze jets to, ze jak sie ubiere kobieco, to sie czuje jak barbie a jak sie ubiore sporowo to jak chlopak:O wy tez macie takie glupie problemy?:O

Gość reterek
Nie nie mamy. I doskonale znam swój styl, tudzież potrafimy kupić świetne ciuchy.

Gość reterek
Masz problemy z poczuciem tożsamości tudzież samoakceptacją chyba.

Gość nie wiedzaca
chyba po prostu nie wiem kim jestem:O

Gość nie wiedzaca
albo jakbym probowala sie dostosowac do innych, bo gdyby tak nie bylo nakladalalmbym co chciala.jednak, gdy wokol mam koleznaki ubrane kobieco a ja na sportowo czuje sie przy nich malo arakcyjna a gdy ubrane na sportowo a ja kobieco, to czuje sie jak stara baba.

Gość ja tez _
czemu jak barbi? ubierasz sie na rozowo? podpatruj kogos kto fajnie sie wg.ciebie ubiera i w tym stylu kupuj ciuchy.

Gość nie tylko te 2 style sa
bez przesady..........

Gość nie wiedzaca
nie, nie ubieram sie na rozowo, ale czuje sie jakos aka zbytnio wypicowana. nie wiem, moze powinnam zaczac kupowac te avanti i nie avanti i troche podpatrywac co ze soba laczyc, i zobaczyc co mi odpowiada. nie mam jednak zbyt duzo kasy, kupuje jakis chiuch za jakis czas juz jest wychodzony, musze kupic koljy, w tamtym juz nie chodze i ciagle mam tak malo ciuchow i wszystkie takie opatrzone. i zawsze praktycznie wygladam tak samo, nie zaskakuje ciuchami, nie eksperymentuje, nie bawie sie.

Gość Monis19
tez mam coś takiego. Jednego dnia jeansy i bluza a drugiego dopasowane spodnie bluzeczka z dekoltem, zakiecik, apaszeczki kobieta w 100% ale swój styl mam są rzeczy które kupie odrazu a niektóre mnie wprost odrzucają tylko czasem nie mam ochoty meczyc sie w szpilkach :)

Gość JAJAJAJA23
mam identycznie!!!!!!! tez mam raz ochote sie ubrac luzno, jak dzieciak a czasem kobieco ale gdy ubiore sie na sportowo a widze laski fajnie ubrane, na obcasie to czuje sie kompletnie nieatrakcyjna. z kolei jak ubiore sie bardziej kobieco to wydaje mi sie ze wygladam zbyt powaznie i nie czuje sie w tym dobrze bo w glebi duszy wole sportowy styl :O czasami patrzac do lustra przed wyjsciem czuje sie super, a juz wsrod ludzi jak kopciuszek. albo w centrum handlowym jak widze dziewczyny fajnie ubrane. najbardziej mi sie podoba jak dziewczyny sa ubrane na sportowo ale maja te ciuszki dopasowane, duzo dziewczyn tak sie nosi i wygladaja sexy. ja jestem chuda i jak ubiore cos sportowego to nawet najmniejszy rozmiar nie jest dopasowany i czuje sie jak chlopak:O oczywiscie zadnych bluz nie kupuje bo w bluzach w ogole wygladam tragicznie jak dziecko, a te grubsze dziewczyny jak kupia sobie cienka bluze kangurke np z kapturkiem to wygladaja bosko

Gość JAJAJAJA23
zazwyczaj jednak nosze jakies dopasowane dzinsy lub inne spodnie i sweterki. zadncyh dodatkow. tez wygladam ciagle tak samo, a mam kolezanke ktora jest jak kameleon, codziennie wyglada inaczej, inna fryzura, inne ciuchy. i nawet jesli te same ciuchy to w takich zaskakujacych kombinacjach ze sie ich w ogole nie poznaje. zazdroszcze jej takiego wyczucia

Gość JAJAJAJA23
no i ma bardzo kobieca figure i urok osobisty, nawet jak ubierze bojowki i bluze to wyglada bardzo sexownie i zalotnie

Gość Sasetka....
Jajaja23 Jak czytam to, co piszesz to mam wrazenie,ze czytam o sobie:| Mam dokladnie tak samo, jak jestem w sportowych ciuchach to czuje sie jak chlopak, a jak ubiore sie bardziej elegancko to czuje sie jak jakas damulka;/ Jestem chuda i glupio wygladam w obcasach, bo dodatkowo mnie wyszczuplaja. Ale za to w plaskich butach zero kobiecosci;/ Tez mi sie podoba jak kraglejsze dziewczyny nosza bluzy kangurki, ale ja w czyms takim wygladam jak dziecko;/

Gość Hortex fanka
Bosh... a ja pracuje w szkole i musze codziennie chodzic do pracy odpicowana, zeby dzieci mnie "powazaly", a jak tylko wracam do domu, to zakladam koszulki z miskami, dzinsy i trampki. I w obu wersjach czuje sie soba:) jak to dobrze, ze nie mam juz 20 lat, tylko 20 kilka;)

Gość Hortex fanka
koszulki z miskami - to oczywiscie koszulki z wizerunkiem roznych misiow, pieskow i innych malpek;)

Gość dorotka25555
Na początek spróbuj po prostu ponosić zwykłe bluzeczki, przyozdobione jakimiś delikatnymi dodatkami np. ładną apaszką lub cieńszym szalikiem.. na początek tej przemiany nie muszą być to jakoś specjalnie wystrzałowe i kobiece ciuszki, ale z takimi elementami ;) Jak sie do tego przekonasz, to przekonaj sie do bluzeczek z dekoltami bardziej eleganckich spodni i dodatków.. potem poszukaj jednej letniej spódniczki, w której będziesz się świetnie czuła i wyglądała.. z czasem się do niej naprawdę przekonasz i zaczniesz doceniać te ciuszki ;) Ważne jest, żeby były to ciuszki prawidłowo dobrane do Twojej figury, bo inaczej nie będziesz sie w nich dobrze czuła i wyglądała.. poszukaj sobie rad w necie na ten temat ;)