Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula B.

Kolczyk w języku

Polecane posty

Gość Paula B.

hey mam do Was pytanko:) napiszcie mi cos o kolczyku w jezyku , o zabiegu itp:* czekam:)))

Gość Monis19
zalezy co byś chciała wiedziec ale tak ogólnie napisze! Udaj się do profesjonalnego studia, nie idz do zadnej kosmetyczki ona moze tylko Ci spieprzyc. Przekłucie kosztuje w krk 100 zł z kolczykiem od nich po jakims miesiacu wymieniaja na krótki, Przkłucie nic nie boli ( mnie nie bolało - miałam znieczulenie) Njalepiej zaraz po wysjciu z salonu ssać kostki lodu wtedy język nie spuchnie tak bardzo i nie bedzie bolał. Kupic butelke wody mineralnej, dentospet i zrobic taki płyn którym płukac jamę ustną tak ze 4 razy dziennie i z akazdym razem jak Cie bedzie bolał jezyk ssij kostki lodu. Ja sie bardzo syzbko do niego przyzywyczaiłam i juz 2 h po przebiuciu jadła troche niezgrabnie ale jadłam a teraz juz mam rok kolczyka i jest git :)

Gość sukaaaa
ja przebijalam jezyk juz dwa lata tamu. nic nie bolało, babka spryskała mi jezyk jakims sprayem i zdretwial, poprzebiciu slinilam sie 15 minut. na drugi dzien jezyk spuchł, ale ssałam kostki lody i płukałam buzie szałwią. problem był tylko z jedzeniem przypraw, wtedy szczypalo. po jakims miesiacu jak juz sie dokladnie zagoiło i kolczyk był za długi, zaczął mi przeszkadzać to wymieniłam na mniejszy. a no, i na dole lepiej mieć plastikową kulkę, bo się wtedy tak nie obija o zęby i się nie niszczą, tyle.