Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinee88

rozowe pazurki

Polecane posty

Gość auaa
tylko frencz

eeee... francuski to teraz tylko 15-17 letnie gówniary noszą. i to jeszcze te wyuzdane. Francuski jest mało wykwintny, elegancki moim zdaniem. nie jest szykowny. ale to tylko moje zdanie, owszem fajnie wygląda ale prawie zawsze widnieje na pazurach jakiś blachar :O:O nie zauważyliście tego?

Gość fotkowa
zastanów sie co gadasz!

Gość malo wykwintny hmma jaki ci s_

tak to białe końcówki. ładnie wyglądają ale czy to jest eleganckie ? NIE! i nie musze sie zastanawiać co gadam bo tu nie ma nic do zastanawiania się - to widać - taka mądra na pomarańczowym - tchórz!!! żałosne.. sama jesteś blachara i takie masz pewnie! bo niby dlaczego taka oburzona?

hm.. mimo ze jestem facetem to musze sie wtracic. moze kobiecej modzie to ja sie nie znam ale wiem co widze i musze tu przyznac racje zaczarnilam sobie nick z tym ze ja nie uwazam tych bialych koncowek za fajna ozdobe dloni i paznokci

mi się french podoba, ale jak u siebie zrobię to trzyma się maksymalnie 1-2 dni :) teraz mam paznokcie w kolorze delikatnego różu.

mi się to podoba ale na pewno eleganckie to nie jest, francuski pasuje także do ciuchów spotowych, do wszystkiego ale na pewno nie na romantyczną kolację do odszczelonej sukienki. nie jest to stanowczo nic wykwintnego!!!! czy ja rozmawiam tu z dziećmi? np " fotkowa" czy tylko mam takie wrażenie? :O:O eh.. żal różowe pazurki bardzo fajniusie ;) sama takie mam :)

niektórych facetów chyba to kręci... ich w ogóle kręcą długie paznokcie :O a tak poza tym witam po długiej przerwie 🖐️ i nie wiem po co sie kłócicie o taką błahostkę jak blachary chcą sobie malować na french to niech to robią nadal :P:P witaj robaczek41 🌻 :)

Mi się podobają paznokcie pomalowane różowym lakierem do francuskiego, ale bez białych końcówek. Tylko taki delikatny przejrzysty róż:)