Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Aronia***

Mam fajna dietke kto sprobuje ze mna ????

Polecane posty

Gość rela31
cześc ,przetrwałam wczorajszy dzień i dziś już lepiej ,wczoraj zjadłam pół gruszki ,dziś ogórek pomidor a tak to samo mięsko ,stan ketozy objawia się przykrym zapachem z ust ja tego nie mam ,podobno są jakieś paski w aptece które z moczu odczytują czy ma się ketoze czy nie ,ale nie mogę ich kupic ,ktos wie ile kosztują????? waga w dół oczywiście

Gość junoa
Czesc, mam jezscze pytanko. Skoro ser ma 0 weglowodanow mozna go na rowni jesc z miesem w diecie stillmana? czy mozna jesc wszystkie wymienione produkty ktore maja 0 weglowodanow>

Gość junoa
czyli kaszanki tez nie mozna jesc?

ja sobie dziś kupiłam ser chudy,. Kiedy go zjem -w chwili słabości:) ej, a można jeść zupy warzywne??? raczej nie:(

Hej ja chyba dzisiaj trochę spieprzyłam dietę tzn zjadłam kilka paluszków serowo - cebulowych to źle nie? Nie wiem czy to nie zaburzy efektów diety co? Ale tak to samo mięsko.

Czesc dziewczyny!! Mówicie, że sobie pofolgowałyście..muszę wam powiedzieć, że i tak się dzielnie trzymacie w przeciwieństwie do mnie:O Oj poszalałam wczoraj i to ostro...była impreza wydziałowa-3 duże piwa z sokiem, 5 paczek chipsów, paczka paluszków...(niby na 4 osoby, ale ja byłam najbarsziej aktywna w konsumpcji:O ) Masakra, no cała dieta w błoto, dziś już pewnie miałabym ketozę...no ale nic, zaczynam od nowa, od rana zjadłam gotowane serduszka kurze w 2ch porcjach, no i teraz paluszki krabowe, wypilam litr pepsi light(przyponimam, ma 0 węgli :) ) Teraz już nie mam w planach imprez, także do środy powinnam dotrwać bez skuchy;)

Kinguchna84 --> myślisz, że jak zjadłam paluszki i trochę napiłam się oranżady to zepsułam cały efekt?

Gość ooooopppppppppppp
mozna jest wszystko co ma 0 weg.???????????????????????????????????????????????????

no niby tak.....ale ja tam jestem zwolennieczką jednorodnych diet, jakoś tak mi działa na podświadomość, że jak jem tylko jeden produkt, to szybciej schudnę:P

Wiecie nie wiedziałam ale na Stillmanie można jeść także ryby. Właśnie wyczaiłam, że makrela wędzona ma 0 a ja ja bardzo lubię i jest nie droga. Zresztą wszystkie ryby mają zero węgli. A i wiecie ja głupia jadłam tylko kurczaka a tu można wieprzowinkę, wołowinkę, rybeczkę, jajeczko olej i margarynkę z masełkiem. No to jutro śmigam po makrele. Mmmm już czuję ten zapach rozpływający sie w ustach ;)

Kawusia ja to wcinam wszystkie gatunki mięska, w poniedziałek zjadłam na sniadanie puszkę tuńczyka w oleju, gotowany gulasz wieprzowy i wołowy, sznycelek wieprzowy....na jutro mam puszke sardynek i tuńczyka i jakąś mrożoną rybę, chyba mintaja:) trzeba sobie urozmaicać, bo się dietka szybko znudzi.... A wiecie co dziewczyny, czuję się jakaś taka szczuplejsza, mimo tej wczorajszej wyżerki(zapomniałam dodać że jeszcze wciągnęłam wczoraj princessę kokosową, drożdzówkę z czekoladą i wypiłam litr soku jabłkowego:O wszystko po 22....😡 ) ale lekko sie czuję i mi z tym dobrze:) Dobranoc:)

Gość junoa
Dzis rano 58.9kg, niby niewiele mniej ale zawsze :) Pozdrawiam :)

Hejka :) U mnie waga ani drgnie :( Dzis wcinam na sniadanko sledzie w pomidorkach :) a tak naprawde to nie chce mi sie dla siebie samej szykowac osobno :( buuuuuuuuu

Aronia, może spróbuj jeść tylko i wylącznie mięso, żadnych warzywek, czy nawet sosu pomidorowego w śledziach (już lepiej olej, ja dziś zjadłam puszkę sardynek w oleju) Wtedy na pewno musisz schudnąć!!

Kinguchna chyba ze ja jestem jakims specjalnym przypadkiem ????????? :P:P:P:P:P:P Dzis robie na obiadek łososia parowanego :)

Oj...:O Ja dziś znowu zgrzeszyłam:O ale koleżanka wyciagnęła mnie na takie pyyyyyszne lody...3 gałki wciagnełam:P Ale nadal twardo sobie wmawiam że jestem na diecie Stillmana;)

No dziewczęta:D Mam pierwsze wyniki dietki Stillana: W 5 dni 2 kg!!! :D Mimo podjadania, opychania się chipsami, lodami i czekoladą(wczoraj na wieczór zjadłam 9 czekoladek merci i 5 biszkoptów:O )ale strasznie się cieszę!! Dziś się idealnie trzymam, chociaż jutro znów wypada sie złamać, bo mam w planie lodziarnie z rodzinką, a potem mam babski wieczór, czyli na pewno jakieś slodycze będą...;) Tak sobie myślę, że wezmę się za tą dietę na serio po długim weekendzie, bo to już będą ostatnie podrygi przed latem, także będę musiała sie przyłożyć, bo majówka zapowiada sie...biesiadnie:P A jak tam u was??? Są już jakieś konkretne efekty??

Gość rela31
u mnie nie ma efektów ,mimo że trzymałam dietke

Gość Ola22096
jAk WAM IDZIE?

Gość rela31
5 dni ,ale nic nie podjadałam

Ja się rozpuściłąm bardzo w weekend, niby dziś znowu jem samo mięsko, ale chyba na ten tydzien wrócę do normalnego jedzenia, bo nie ma sensu się katować w majowe wolne dni;) Do usłyszenia niebawem:)

Hejjjjjj kobietki jak tam dietka ?????????? :) U mnie -1 kg :) mimo nie stosowania dietki ale upojnej pracy w ogrodzie :) Pozdrowionka :) moja kuzynka oficjal;nie schudla w ciagu 2 tyg 10 kg :)

Gość BAX
CZESC DZIEWCZYNY A CO Z SOLA W PRODUKTACH ILE MOZE JEJ BYC PODPOWIEDZCIE.

Gość ja tez chce ja tez chce
DZIEWCZYMNY podoba mi sie ta dieta nie czytalam calego tematu wiec mam wielką prosbe czy mozecie podac jadłospis????? Ja tez chce ale nie mam pjecia jak smazyc mieso czy gotowac i czego ile. To moja pierwsza dieta.

Hej dziewczyny:) Piszcie jak tam efekty dietki, bo bardzo jestem ciekawa jak Wam idzie??:) Ja tak trochę podpatruje Wasz topik i sama nie wiem z jednej strony chciałabym zacząć a z drugiej się waham. Póki co to wróciłam z biegania i ledwo zipie. Pozdrawiam dietowiczki:)

Gość ABATKA
;ARONIA;JUZ BYLO TAKIE PYTANIE SOLIC CZY NIE SOLIC POTRAWY BO CUKRU ZERO CZEKAM NA PODPOWIEDZ . POZDRAWIAM I DZIEKI PA PA..

Ja soliłam, doprawiałam ...i chudłam;) Wracam do was od wtorku, tym razem ściśle i na dłużej, dołączam jogging 4 razy w tygodniu i okłady z kawy :) Uda się, bo lato coraz bliżej....;)

Gość udało się__
dziewczyny!! dziś 9dzień diety i.... 5kg mniej:D:D:D:D:D dotąd tylko obserwowałam to forum, bo nie mam czasu pisać, ale to wszystko dzięki wam!!! :**