Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka70

Noszenie wysokich obcasów...

Polecane posty

Gość Anka70

Nigdy nie nosiłam szpilek.Zawsze podziwiałam je u innych kobiet.Jak się przekonac?Są takie sexy!

zacznij od treningu w domu,śmiesznie wyglądają dziewczyny na szpilkach w których nie umieją chodzić,obcasy im sie wykręcają,buty deformują no i kostki są zagrożone

Gość kiedys nosiłam kupe lat
bo uwielbiałam je po prostu i nogi wyglądają jeszcze ładniej ... ale potem z racji pracy musiałam z nich zrezygnowac ale chyba jakies sobie kupię ....:) ale jak ktos napisał ...najpierw w domu powicz troche i moze nie kupuj takich bardzo wysokich na początek ...

spróbuj od tych niższych, 4-5 cm a potem nie przerzucaj sie od razu na szpilki, tylko na czółenka na wysokim słupku

Ja nie przepadam, zdecydowanie wole płaskie buty..może dlatego, że duzo chodze i chodze szybko, dlatego cenię sobie wygode, ale też na prawde bardziej podoba mi się płaski, delikatny bucik do spodni czy spódnicy...wygląda to bardzo dziewczęco. Mam 2 pary szpilek, pantofle i sandałki ale noszę niezwykle rzadko, jak mam założyć obcasy to zdecydowanie wolę słupek :)

Gość szczesciary
tez bym chciala a nosze nr 43 i nie ma na mnie szpioek... nic na mnie nie ma :(

Fakt, chodzę na szpilkach i słupkach ( modne w tym sezonie, pochyłe- śliczne ;)) od około 13-tego roku życia ... na starośc pewni9e będe miała powykrzywiane nogi ale coż :classic_cool: kupowanie butów i torebek to moja mania ... :O i cios dla portwela :(