Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zkoloptana

Pomocy co mam zroibic!!! pomóżcie potrzebny ekspert damsko-meski, mesko-damski

Polecane posty

Gość zkoloptana

pokłóciłam sie z chłopakiem... znów go porównałam do byłego bo zaczął żartować a mnie ten żart bolał a mianowicie po malej wymianie slow odwrócił się i poszedł ale sie nie kłóciliśmy wręcz przeciwnie śmialiśmy i przedrzeźnialiśmy się.... tak właśnie były robił tylko nie w żartach jak coś byle powiedziałam to odchodził:( zabolało mnie to i mu powiedziałam ze robi jak on on sie wkurzył na mnie strasznie i poszedł ... powiedział ze mnie kocha nie chce stracić ale dzisiaj mam zostawić go w spokoju... zastanawiam się czy dać sobie spokój i olać to czy napisać jeszcze dzisiaj:( nie wiem co mam zrobić będę do jutra tęsknić:(

Gość sphynxcat
olej, jutro mu przejdzie i sam do Ciebie przylezie :]

Gość madzia--
chcialabym miec tylko taki klopot.ja mam dziecko z jednym,rozstalam sie z nim,zwiazalam sie z innym,bylo fajnie-niestety zaszlam z nim.no trudno pomyslałam,moze nie bede zalowac.niestety jak w srode sie z nim poklocilam tak do dzisiaj po nim ani sladu.a poszlo o to ze ten moj byly przyszedl do dziecka.juz nawet nie wiem co mam myslec.niby wczoraj pisal ze chce byc ze mna,bla,bla,bla,ale nie moze przyjechac bo ma duzo roboty w domu,a dzis ani be,ani me.] ja to dopiero sobie zycie zjebalam.a mowia ze polak madry po szkodzie-gowno prawda

Gość A ja powiem....
madzia.. spytam tylko z ciekawości. zabezpieczałaś sie z tym obecnym? To była wpadka czy szliście na żywioł?

Gość madzia--
wpadka jak nic

Gość takie tam duperele...
Madzia, kobieta z fantazją...

Gość madzia--
z gumka

Gość madzia--
a czemu z fantazja??????????????????????

Gość
Rady potrzebujesz? 10 razy pomyśl następnym razem niż coś powiesz. Są rzeczy, o których się nie rozmawia (np. o tym, że się głosowało na PiS). Ciekawe, jakbys się poczuła jakby w łóżku powiedziałby, że tylko dwie jego byle ssą równie dobrze jak ty :P