Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezolka

GŁOSY W KOMÓRCE!!

Polecane posty

Gość zezolka

RATUNKU!!! Gdy odbieram telefon słyszę w nim rózne odłosy tak jak bym kogos podsłuchiwała. Co to jest? Jak sie tego pozbyc?

Gość CBA załozyła ci podsłuch
albo policja :) wtedy sa takie objawy

Też tak miałam,teraz się uspokoiło.:) Pisała tu pewna dziewczyna,że u jej siostry to samo było. W jakiej sieci masz telefon?

Gość japierdziele
Bozer kobieto :O pomysl...gdy rozmawialas ostatnio przez ten telefon osoba ktora jest po drugiej stronie sie nie rozłączyla :O dlatego jak wlaczasz telefon to slyszysz co sie u nich dzieje..uzywaj mozgu :O

Gość japierdziele
Marketa sieroto to normalne :O czasem tak jest..idz zajmnij sie paznokciami albo poloz sobie maseczke na twarz :O

Ty!Sierotę to sobie znajdź na rodzinnej fotografii! Nie od dziś korzystam z telefonu i wiem,co jest normalne,a,co nie! Nie odpowiadaj,pomaluj sobie paznokcie,albo połóż maseczką na twarz!:D :D :D

japierdziele, to oczym piszesz jest możliwe kiedy korzysta się z telefonu stacjonarnego a ona \"słyszy głosy\" w komórce i to w trakcie rozmowy z inną osobą, a nie po jej zakonczeniu

Gość japierdziele
Marketa..pusta lampucero :O jestes sierota , przyjmij to do woadomowci :O bidulka sie przejela glosami w sluchawce...:O moze to w twojej glowie :O

Gość zezolka
wiecie co? okazało się ze telefon byl wylaczony :O to byly glosy w mojej glowie

Gość ggggggggggfffffffffff
ja tez tak wiele razy miałam zadzwonil telefon ja odbieram a tu słysze rozmowe pomiedzy dwoma jakimiś rozmówcami którzy mnie nie słysza miałam wtedy SE T610 i karte simplus pamietam że nawet nagrałam tą rozmowe dziwne to było i niewiem jak mozliwe

japierdziele----------------->odpieprz się tumanie ode mnie!Lampucer poszukaj bliżej,w swojej rodzinie!Odwal się chamko!

Gość japierdziele
Marketa buda!!!!!!!!!!!!