Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóz...

Kocham cię stary dziadu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ehehehehehe

powtarza w kolko te same teksty bo nic innego nie potrafi to cwierc-inteligent co sie dziwic, jak nie ma juz nic do powiedzenia nowego to sie zmywa, niby ze musi isc spac bo do fanryczki rano zaspi znowu hahahaaa

Pani Marta zmień w stopce wulgaryzm,albo zostaniesz zablokowana. Mozesz wykropkowac 3 litery.

wooow ale cenzura!!! czy w PL napewno czasy sie zmienily? czy moze wracacie do lat 70 i 80-tych? chociaz z drugiej strony.... wylecialy wszystkie chore teksty tego smiecia jukena hahaaaaahaaaaaaaa

Gość gość
Na moje oko, wiekszość postów Marte na tym topiku podpada pod regulamin, a nadal tu wiszą, a po jukenie pojechaliście jak po burej, bezdomnej suce i wszystko out 😠

Gość gość
Wywalić tę sodome i gomore, jestem za 😴. Tyle, że nie ma tu dziś nikogo do dyskusji, wiec i takie MArte dobre, no i jestem w rozterce:(

to nie byla inwektywa jesli tak zabrzmialo to sorki, jakis chory osobnik utwarza codziennie tematy o animal seksie itp ktore wisza po pare godzin, musialam m.in. przez to zmienic nicka

Gość gość
Marte, nie rób z siebie ofiary. Dobrze wiesz, że te tematy powstają, bo sama sie prosisz swoim zachowaniem;)

chcialam zauwazyc ze ja nigdy nie zaczynam i nie prowokuje (nie dotyczy seksu z mezem) to juken przylazl i zaczal mnie zaczepiac wyzwiskami. tylko sie bronilam, w tym przypadku jego jezykiem bo innego pewnie by nie zrozumial

nie robie z siebie ofiary i o nic sie nie prosze, widocznie mamy inne pojecie rzeczywistosci, jestescie zalosni i tyle

Dzieki slonko 👄 Ty tez hihihi ale go wycieli jeszcze ktos powinien mu kule wyciac dopiero by cienko piszczal hahahaaa buzka Kasiu