Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostusmutna

zwiazki....

Polecane posty

Gość poprostusmutna

zaczne od poczatku... bylam z chlopakiem jakies 3,5 roku... potem to sie rozpadlo niby z mojej winy ale teraz wiem ze zakochal sie w innej... jakos przezylam jego zerwanie odbuowalam sobie zycie... i nagle po pol roku odezwal sie.. potzrebowal pomocy.. zerwala z nim dla innego a on zostal sam jak palec.. na poczatku nie bylam mila.. wrecz przeciwnie.. potem sie pospotykalismy... i jakos znowu zaiskrzylo... zwiazalismy sie ze soba... bylo cudownie.. ona zaczela mu pisac esy ze chce wrocic.. olewal to... tylko ze teraz sie cos zmienilo.. przestal byc czuly dobry kochany.. o wszystko musze prosic... czulam ze nie powinnam sie wiazac z nim ale coz.. serce nie sluga.. teraz dochodze do wniosku ze moze ona znow jest w jego zyciu.. dlatego tak sie zachowuje... nie wiem co robic.. siedze i rycze jak idiotka...

Gość poprostusmutna
po prostu uwierzylam w to wszystko co mowil.. a tyle znakow ostrzegawczych bylo...

Gość poprostusmutna
jedyny sposob to przeszukac archiwum gg albo koma.. z tym ze juz wczesniej zauwazylam ze ok kasuje wszytkie esy... albo sledzic go.. awydaje mi sie jedynie to ostatnie wyjscie... bo nie chce mu nigdzie grzebac...

Gość poprostusmutna
ale ja nie mam dowodow ze naprawde cos znow z nia kreci...

Gość bfv
jak to mozliwe ze odchodzi kiedy chce wraca kiedy chce jak bumerang... co zrobisz jak znow odejdzie do niej a pzoniej bedzie zebral znow o twoja milość????

Gość vfv
nie narzucj sie jemu... sproboj nie okazywac mu tak bardzo czulosci. nie pros o nic...

Gość poprostusmutna
bfv... jesli teraz odejdzie do niej.. do mnie nie wroci chocby nie wiem co... po tym jak mnie zostawi nasz kontakt spadnie do zera... nie dam juz 2 raz sie tak zrobic...