Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_____

Czy da się przejść do naturalnego koloru włosów po farbowaniu na czarno?

Polecane posty

Gość czarna_____

Nie chcę robić dekoloryzacji bo słyszałam że niszczy to włosy. Próbowałam rozjaśniać włosy jasnymi farbami ale żadne nie chwyciły mi na czarnych włosach. Sa jakieś inne sposoby?

Gość Asik482
oczywiscie, wystarcza 2 gora 3 dekoloryzacje:)

Gość mmmmmmmeeeeeegggggggiiiiiiiii
Jesli miałas długo czarny kolor to Uwaga!! Ja farbowałam 8 lat na czarno, chciałam blond i mam ale z moich długich włosów zostały któtkie i mimo ze odciełam mam łamliwe włosy i siano!!

Gość KRÓTKO SIĘ OBCIĄĆ

Gość Asik482
ja tez mialam ciemny braz przez 2 lata potem czarny a teraz zdjelam farbe i mam wlasny kolor czyli ciemny blond, za miesiac bede farbowala sie na jasniejszy:)

Gość czarna_____
Właśnie. Na czarno farbowałam 4 lata a teraz chciałabym wrócić do naturalnego koloru. Owszem obcinam końcówki i chodzę z odrostami ale jeszcze troche czarnego zostało a na krótko nie chcę obcinać. Dekoloryzacji jak już pisałam nie chce robić bo i tak już mam zniszczone włosy :-(

Gość mmmmmmmeeeeeegggggggiiiiiiiii
Aha zapaomiałam dodac! Nie rób tego sama idz do fryzjera, i niech ci rozjasni pasemkami, 4 takie farbowania powinny ci wystarczyc! Moja kolezanka tez miala dlugo czarne włosy teraz mam blond nadal długie i nie zniszczone, dlatego własnie ze miała rozjasniane pasemkami u fryzjera, nie robiła nic sama> Ja głupia m chciałam zaoszczedzic i robiłam sama w domu i teraz mam efekt!!

Gość Asik482
ja robilam 2 razy dekoloryzacje u fryzjera i wcale nie zniszczyla mi wlosow. Nie wiem gdzie to wyczytalas ale na pewno fryzjer czegos takiego nie powie. To juz te 2 razy rozjasnianie wlosow moglo bardziej ci pogorszyc kondycje wlosow;/

Gość ZETNIJ KRÓTKO WŁOSY
I POŁOŻ NOWĄ FARBĘ!!!!!!!!!!!!!

Gość czarna_____
właśnie myślałam o tym żeby rozjaśnić pasemkami ale trochę się boje kilka razy nakładać rozjaśniacz na włosy. Zastanawiam się teraz nad dekoloryzacją. Dziękuję Wam za rady :-)

Gość olalolao
Tez kiedys farbowalam na czarny, a naturalny mam ciemny braz. Roznice bylo widac, a wg mnie nie ma nic gorszego niz jasne odrosty na ciemnych wlosach (co innego ciemne na jasnych - to juz tak nie razi). Dlatego zrobilam sobie u fryzjera pasemka, na ktore nalozyl colorance w moim naturalnym kolorze. Wyszlo super, a po miesiacu czy dwoch kolor zaczal sie zmywac i zostaly jasniejsze, lekko rudawe pasma, co nie przeszkadzalo. Wazne, ze byly jasniejsze od odrostow, wiec calosc wygladala ok. Idz do fryzjera - niech Ci doradzi. Nie rob nic w domu, na wlasna reke, bo tylko pogorszysz sprawe.

Gość czarna_____
Oczywiście mam zamiar iść do fryzjera bo sama nie umiałabym nic zrobić z włosami żebym jakoś wyglądała :-)

Gość Asik482
Zrob jak chcesz ale profesjonalna dekoloryzacja naprawde jest nieszkodliwa dla wlosow a efekt swietny. Poza tym blond pasemka beda wygladaly conajmniej tandetnie na czarnych wlosach:/