Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga234793825728

czy on mnie olał?

Polecane posty

Gość Aga234793825728

zaczne od tego że jakiś czas temu pisałam na forum na temat wyjazdu mojego faceta na narty za granice.Wyjechał ze znajomymi, ja niestety nie mogłam bo nie dostałam urlopu.miałam straszne obawy do tego wyjazdu, ale nie pokazywałam tego po sobie, on w pewnym momencie tez stwierdził ze nie chce jechac bezemnie, ale 2 dni przed wyjazdem organizator wyjazdu powiedział mu że kasy juz nie da sie wycofac.Pojechał w piątek, odzywał sie do niedzieli, od 2 dni tel. milczy -a zapewniał ze bedzie codziennie dzwonił, chodze po scianach myśli mi kołatają po głowie, ciągle chodze i płacze,nie śpie nie wiem co jest grane-czy tam kogos poznał i mnie olał, czy może stało sie coś złego.Jestem załamana...:(

Gość Aga234793825728
dzięki...

Gość blyt
A nie możesz sama do niego zadzwonić? :)

Gość Aga234793825728
nie wziął komórki, bo prowadzi firme i zostawił wspólnikowi, nie mam z nim kompletnie kontaktu.2 lata razem

Gość Jakimovic
Hmmm ciekawe czy laska którą bzyka jest od Ciebie ładniejsza..... hocią to w sumie bez znaczenia...

Gość Jakimovic
może też pojechali się relaksować :P

Nie ma co sie schizowac.. moim zdaniem moze nie ma poprostu z czego zadzwonic... albo chce troche odpoczac od codziennosci...nie martw sie na zapas wszystko okaze sie po powrocie. a dawal jakies oznaki wczesniej ze moglby zdradzic??

zastanawiające, że facet wyjechał i nie zostawił Ci żadnego namiaru na siebie (choćby tel kumpla, z którym jest)

Gość Jakimovic
Bo facet pojechał na dziewczyny - proste :) W takich sytuacjach nigdy faceci nie dzwonią.... Ciężko rozmawiać z kimś kogo przed chwilą zdradziłem a właśnie szykuję się na upojną noc :)

Zastanawiajace ale odzywal sie przeciez przez pierwsze dni.. nie denerwuj sie autorko! moim zdaniem nie ma co za wczesnie panikowac. a kiedy on wraca ??

Gość Aga234793825728
ma jego kuplem komórke ze sobą ale jest ciągle wyłączona.Moze faktycznie mnie zdradził i teraz nie dzwoni sama juz nie wiem, nie spałam pół nocy

Gość Aga234793825728
wraca dopiero w niedziele, dzis 3 dzien jak sie nie odzywa

Gość Jakimovic
TRzeci dzień dzikiego seksu z seksowna nowopoznaną laską.... Przerabiałem to, tyle że teraz ona jest moją żoną :)

Gość Aga234793825728
czy dawał oznaki zdrady? ciężko powiedziec.Był nadwyraz kochany przed tym wyjazdem, chyba miał jakies wyrzuty np. ze jedzie tam sam, potem dzwonił na poczatku mówił ze tęskni i ze szkoda ze mnie tu niema.A teraz cisza...

To daleko jeszcze do powrotu..:-( kurcze... napisz smsa ktoremus z kumpli zeby twoj facet jak najszybciej sie do ciebie odezwal...sms wkoncu dojdzie!!!

Gość Aga234793825728
boje sie napisac tego smsa, boje sie najgorszego, że on tam poznał kogos i teraz nie dzwoni bo ma wyrzuty

I nie płacz bo to nic nie pomoze... póki nie wiadomo co sie stalo nie placz... albo znajdz numer hotelu w ktorym sie znajduja....

Gość Aga234793825728
nie wiem nawet w jakim jest hotelu, nie wiem nic, zaufałam mu ,nie pytałam przed wyjazdem o takie informacje:(

a koledzy z pracy??moze z nimi sie kontaktowal..zadzwon moze do tego kumpla ktory ma jego telefon... niby przez przypadek i zapytaj sie czy kontaktowal sie z nim...nie wiem..ja szukalabym kazdego sposobu zeby sie czegos dowiedziec.. albo nie mysl o tym..zajmij sobie czyms czas..

Gość Aga234793825728
właśnie zadzwonił

Gość Aga234793825728
tylko przepraszał ze nie dzwonił dwa dni bo sie mijał z tym kumplem co ma telefon.Beznadziejna wymówka, dalej nie wiem co mam o tym sądzic.Prosił zebym mu zaufałala

Gość Aga234793825728
dodam jeszcze ze nie byl przekonujący w tych swoich tłumaczeniach.Poprostu nie moge zrozumiec jak beztrosko mozna sie nie odzywac przez dwa dni wczesniej obiecując ze sie to bedzie robiło.Chyba trace zaufanie czy ja nie przesadzam?

Gość Jakimovic
Hehehe ja się tłumaczyłem podobni :) A była jakaś rozmowa poza tym?? Czy tylko tak "na sucho", wiem z dioświadczenia że jak takie numery odwalałem to zadzwonić musiałem dla formalności - bez zbędnych rozmów - żeby tylko to odbębnić - bardzo "na sucho"...

Gość Aga234793825728
tzn o jaką rozowe "pozatym" Ci chodzi?

Gość Jakimovic
poza co słychać coś głębszego - w końcu 2 lata ze sobą jesteści a to zobowiązuje do jakiejś bardziej uczuciowej rozmowy :)