Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problllem

Nie chce byc w zwiazku, ale wiem ze musze

Polecane posty

Gość Mam problllem

mam 24 lata. do tej pory mialam dwa powazne zwiazki, bardzo udane. po ostatnim postanowilam ze chce pobyc teraz sama i niby wszystko jest fajnie, spelniam sie, mam czas dla siebie ale mijaja juz 2 lata odkad jestem sama. jest mi w 100% dobrze tak samej, ale ostatnio wzielo mnie na refleksje ze czas mija, a przeciez nie moge byc cale zycie sama. chce miec meza, dzieci, rodzine ale wydaje mi sie to takie odlegle, jakby to mialo byc conajmniej za 20 lat ;) i nie wiem czy nastawic sie psychicznie na to, szukac czy kiedys samo to przyjdzie?

Gość Mam problllem
boje sie, ze samo nigdy nie przyjdzie, albo przjdzie gdy bede miala 40 lat, a wtedy na zakladanie rodziny juz raczej bedzie za pozno

Gość no i cóż w związku z tym

Gość Mam problllem
w zwiazku z tym to, ze najchetniej dalej bylabym sama i moze tak nawet przez najblizsze X lat ale czas i lata leca i warto byloby pomyslec o jakims zwiazku (a od "jakiegos" zwiazku do "odpowiedniego" zwiazku i potem rodziny jeszcze dluga droga:O)

Gość Mam problllem
w moim otoczeniu wiele znajomych jest w kilkuletnuch zwiazkach, narzeczenstwach albo po slubie:O

Gość spoko jestes jeszze b. mloda

hmm skoro te Twoje zwiazki byly takie udane, to dlaczego sie skonczyly ? :classic_cool: ciekawi mnie to... :)

Gość Mam problllem
poprostu to nie bylo to ale rozstania kulturalnie, tak w skrocie ;) zadne toksyczne zwiazki, zadnych zdrad i tym podobnych ;)

Gość zmanierowana krytykantka
nie chcesz byc w zwiazku to nie badz