Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brandollinnaaa

na czym polega TEST CIĄŻOWY STRUMIENIOWY? jak się go wykonuje?

Polecane posty

Gość brandollinnaaa

nie spotkałam sie jeszcze z takim testem i zawsze robiłam płytkowe, a wycytałam, że ten jest dużo bardziej czuły w jaki sposób należy go wykonać?

Gość niedosswiadddczona
pewnie od razu go dajesz pod strumien jak sama nazwa mowi :P

Po prostu nie sikasz do pojemniczka i nie nabierasz kilku kropel moczu pipetką, tylko podstawiasz końcówkę testu pod strumień moczu :)

jak dla mnie to byl szczyt akrobacji, nie udalo mi sie sikac takim strumieniem jak kazali, bo zazwyczaj sikam po trochu, w zwiazku z czym test mi nie wyszedl. ja polecam standardowe testy.

to ja takie robilam, ale kupowalam w uk, tam sie nazywaja testy-pisaki. Sikasz na koncowke i juz. Jakies 5 dni przed okresem pokazal mi dwie kreski, cienka byla druga linia ale byla. Wiec zrobilam kilka, i zawsze to samo :)

Gość brandollinnaaa
a to prawda, ze jest bardziej czuły od testu płytkowego? żę moze wykryć ciążę tuż po implentacji zarodka czyli jakieś 6-10 dni po owulacji???

Gość brandollinnaaa
podnoszę:)

to prawda ze jest czulszy ale nie wiem czy kazdy strumieniowy czy tylko ten Bobo test- bo pewnie o niego pytasz. na ulotce wyczytałam tez info ze jak ktos nie jest w stanie utrzymac strumienia moczu przez te kilka sekund to spokojnie moze nasikac do pojemniczka i zanurzyc koncówke testu w moczu. ja byłam z tych twardzielek co leja prosto na test :) efekt- trochę obsikana deska i ręka, ale 2 kreski wyszły :)

Gość brandollinnaaa
dzięki minimoniu:) tego właśnie byłam ciekawa:)