Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicola83

o ktorej tort?

Polecane posty

Gość nicola83

o ktore podajecie tort??Ja mam w opcji o polnocy, bez zadnego cyrku, tylko poprostu tort i kawa a moj maz chce zaraz po obiedzie a mnie sie wydaje,ze to troche za duzo na raz..

My będziemy mieć około 21szej. Wcześniej będzie obiad i deser po nim, a później mamy zaplanowany grill na polu, więc myślę że ta pora będzie OK.

Gość Daffne32
O północy nie, bo przecież oczepiny są. Po obiedzie też nie, bo większość tortu po prostu się zmarnuje i nikt go nie zje. Najlepszą opcją jest podanie w granicach godz. 10-11. Tak zawsze było na weselach, na których byłam.

a ja bylam niedawno na weselu gdzie podali tort zamiast o polnocy to po obiedzie. I powiem szczerze za zastanawiam sie czy tak na swoim nie zrobic bo wlasnie nic sie ze torta nie zmarnowalo bo ludzie nie najedli sie za bardzo tym pierwszym posilkiem - a jak podaje sie tort po 24 to zazwyczaj jest sie juz po 3 cieplych posilkach i nie ma znaczenia czy byla jakas przerwa po nich czy nie bo i tak ludzie byli za bardzo najedzeni. Na kazdym weselu na ktorym podaja tort tak pozno - zawsze ktos odmawia albo pozniej zostawia wiec ja chyba zrobie tak niekonwencjonalnie po obiedzie od razu.

Gość gwiazdeczka19
Witam ja biore slub 10 maja, my o 22 zaplanowalismy plonacego prosiaka, a tort o 24 potem oczepiny

Gość krycha 5555555555
no tak ale to zależy czy robisz wiejskie wesele, tradycyjne czy bardziej nowoczesnie a wiec bankiet przyjecie kazdy ma inaczej

Gość gwiazdeczka19
Ja robie tradycyjne wesele, jedyna nowoczesnosc to to ze jestesmy po slubie cywilnym, bierzemy teraz koscielny i mamu corunie:)