Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperada26

Głupota pcha sie do przodu, by być widoczną. Mądrość zostaje w tyle,by widzieć

Polecane posty

rownież macie takie wrazenie ze wszedzie do okoła...otacza nas głupota, i \"tandeta\" ludzkiego umysłu... a my tylko mozemy stac z boku i ubolewac ze \"cos takiego\" moze byc ...cool... okrutny jest swiat....lecz ja go chce zmienić...\"jednostowo\" poprzez wychowanie swojego dziecka na madrego uczuciowego czlowieka... ja moge zrobic tylko tyle.... bo swiata sama nie zmienie.... ale cos optymistycznego teraz.... pije dobra herbatke i sie usmiecham :D a to juz wiele.....(jak na taka pesymistke jak ja)

Gość taka prawda jest
Haris, skoro przeczytałaś to streść, za długie............ 😭

Dziwne to Twoje \"do okoła\" szczerze mówiąc, bo moje \"dookoła\" jakoś zupełnie inaczej wygląda.

pewne wypowiedzi trzeba przemilczeć..... :) ja nie napisałam ze jestem mądra...zacytowalam ino S. Carkin;) a moje do okoła....to jest wszedzie....otaczajacy nas swiat.... wystarczy czasami poczytac co nie ktore wypowiedzi.... odp sama sie nasuwa...

No nie napisałaś, że Jesteś mądra, to fakt. Napisałaś natomiast, że dookoła Ciebie głupota i tandeta ludzkiego umysłu... A sama zobacz co piszesz... okrutny jest swiat....lecz ja go chce zmienić..."jednostowo" poprzez wychowanie swojego dziecka na madrego uczuciowego czlowieka... ja moge zrobic tylko tyle.... bo swiata sama nie zmienie.... Chcesz zmieniać świat jednostkowo, mówiąc w kolejnym zdaniu, że świata sama nie zmienisz.

Gość znow chora prowokacja

Gość uderz w puchara
megalomanka, niestety jej przemyślenia są tak bardzo oczywiste, że nie chce mi się nawet tego komentować :o toż to bełkot dziecka po gimnazjum, płytkie jak talerz od 2 dania :o a teraz coś optymistycznego, idę posadzić klocka :o🖐️

;) Musztarda....chciałabym....lecz to nie znaczy ze moge.... czy cos zlego w tym jest ze chcemy cos zmieniac na lepsze? nie wydaje mi sie... ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie na kazdy temat i je jak najbardziej wyrazic... ja to robie i Ty wiec jest ok :)

Oczywiście, że każdy może mieć swoje zdanie. Tylko myślałam, że zakładając topik jakoś uzasadnisz czym dla Ciebie jest ta otaczająca nas głupota i tandeta ludzkiego umysłu. A ty postawiłaś górnolotną tezę, po czym napisałaś, że wychowasz dziecko na mądrego i uczuciowego człowieka... I już?

Musztarda...to miał byc "wstep" do kontynuowania rozmowy tych ktorzy sa poprostu zaciekawieni.... ale chyba przyznasz racje ze po takich kilku odp odechciewa sie rozumiesz...nie ma chetnych wiec nic na sile.... moze i zle sprecyzowalam...moze i moj blad...nie zaprzeczam... mialam dobre checi :) pozdrawiam

oj niesłuszna jestes. oj niedobra. wszedzie tylko i wylacznie wszyscy chca naszego dobra szczęscia i wszystkiego najlepszego . a Ty narzekasz. politycy, artysci i inni dobroczyncy codziennie knuja jakby tu umilic nam zycie . tak nie mozna przeciez nadchodzi globalna szczesliwośc. a podobno w mysl zasady : mniej wiesz - krocej bedziesz przesłuchiowany, mniej czujesz - mniej boli. a wiec glupszy - szczęsliwszy. i o to lotto.

tylko czemu tak zwykle myślą ludzie z kompleksami, nie realizujący się w życiu, sfrustrowani, nieszczęśliwi, itd...??? \"Ten otaczający nas świat jest zły/głupi/ludzie są puści/nie wrażliwi a my jesteśmy tacy (i tu przeciwieństwo)\" :O

Gość jacekKKK
geje sa madrzejsze od heterów

kto z kim przestaje (przystaje?) takim sie staje wiec uwazaj na swoje "glupie" otoczenie:P a moze juz za pozno:P

Gość Ju...
Świat, Desperaduś, zmienić możesz - ale nie dla wszystkich. Przecież świat jest taki, jakim go widzimy.;)