Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważny

Szukam dziewicy

Polecane posty

Angel eyes (august17@interia.pl) ale statystycznie kobieta zawsze wróciłaby do pierwszego i meża tez zdradzi z pierwszym... kwestia namówienia Statystycznie, to jeśli Ty nie masz mózgu, a ja mam cały, to oboje jesteśmy półgłówkami :P Nie znam dziewczyny, która wróciłaby do pierwszego faceta, z którym się przespała. Za to znam wiele takich, które najchętniej nigdy by tego pierwszego nie spotykały. Pierwszy raz jest bolesny, nie ma z tego żadnej przyjemności i w ogóle beznadzieja. Ale pocieszaj sie dalej ;)

Gość Angel eyes
no to ja nie wiem w jakim wy swiecie zyjecie:) bo za mną te co ze mna straciły ganiają na oragło... i zadnej nie przeszkadza ze sie kocham z inna... widocznie miałyscie za pierwszym razem samca a nie faceta;) a to róznica zdecydowana

Gość Angel eyes
dobra mniejsza o to... ja szukam dziewicy a wy sobie uwazajcie ze dziewice są gorsze:) bo tu taki pogląd non stop panuje. ale to normalne... u braci w gimnazjum tez tak jest. dziewice przez niedziewice sa uwazane za gorsze. wogóle to sie smiesznie z wami gada:) bo jak facet szuka czegos czego nie macie to kazda pisze tak ze to wyglada ze to jak zaraza miec dziewictwo:)

Gość Angel eyes
a mówia ze to facet nigdy nie dorosleje... a tu wystarczy kobiecie spojrzec miedzy nogi i powiedziec ze tego nie ma to ona zrobi wszystko by wyszło na to ze jest lepiej nie miec jak miec:)

Gość lecz sieeeeeeeeeee
Z toba cos jest niedobrze, ja jestem dziewica, mam 20 lat, moj facetet 19, jest prawiczkiem, jestesmy ze soba poltora roku, NIGDY nikt nie dal mi odczuc ze jestem jakas gorsza, czy lepsza z powodu bycia dziewica, tak sama jak ja nie uwazam, ze to czy sie juz bylo czy nie bylo z kims w lozku mialo jakis wplyw na to jakim jest sie czlowiekiem, strasznie glupie myslenie. Pozatym kim ty jestes, sam chcesz dziewictwa, a ruchasz iles tam lasek, ja takiego bym nie chciala. I o co tutaj w takim razie chodzi, czemu teraz szukasz kolejnej dziewicy? Skoro miales ich juz podobno kilka, bo przeciez to te co niby wracaja (w co w ogole nie wierze, no chyba ze jakies ulomne sa, bo ani madry, ani przystojny nie jestes z tego co zauwazylam, no chyba, ze o ten dom w budowie chodzi, a one to jakies dziwki szukajace sponsora) to rozdziewiczales, no wiec skoro chciales dziewicy to trzeba bylo z pierwsza z nich zostac i juz!

Gość Angel eyes
szukam dziewicy bo uwazam ze są lepsze i tyle... mam bagarz doswiadczen i swoje wiem i mozesz mi mówic ze nie dziewice gorsze są ze dziewice to boli ze tego nie czuje i takie tam.ja szukam dziewice ale nie chodzi o pierwszy stosunek tylko o kolejne. a to ze chce dziewice daje mi wiekszą pewnosc i ja sie nei zmienie. a skoro nie znasz faktórw dla których odchodza i wracaja to nie gdybaj bo to jak odgłos pusty gesi czy kaczek wyglada... i niegdybaj czy jestem brzydki czy ładny skoro mnie nie widziałas. i nie gdybaj czy jestem sponsorem czy nie skoro tego nie doswiadczyłas... bo z gdygania jeszcze nikomu nic nie przyszlo... a gdybym chciał za to płacic to bym wiedział gdzie sie udac. ja chce znajsc dziewice a reszte juz sam zrobie. i uwierz im bardziej mnie znienawidzisz tym łatwiej byłoby mi tobie w głowie zawrócic.

Gość poważny
Widzę, że temat się rozwinał....A wiec jest jakas pani - dziewica z Wrocławia?

Kompleks Pigmaliona!! Ty chcesz je stwarzać, lepić je pod kontem ich przyszłego życia seksualnego samemu mając \"pewność\", ze żadna z nich nie wie o seksie na tyle dużo żeby ciebie czegoś nauczyć :)) Widzisz, inteligentny człowiek CHCE się uczyć, CHCE ewaluować. Bo to sama radość dawać i brać, to właśnie jest fantastyczne, kiedy zmieniamy się pod swoim wpływem. Ale ty z jakiegoś powodu uważasz, ze taki, jaki jesteś jesteś idealny. Zwykły strach przed porównaniem, przed tym, że jakaś kobieta wypali ci w twarz - kmiocie, ty nie uprawiasz seksu, tylko kopulujesz! A jak będziesz miał te swoje 28 lat, też będziesz bał się kobiet i szukał dziewczynki? O Wielka Bogini, dziękuję Ci, że mi oszczędziłaś kontaktów z takimi burakami :))) Acha, NIE uważam żeby dziewica była kimś gorszym, ale żal mi każdej, która straciła dziewictwo z Tobą. Moja kuzynka trafiła na takiego palanta, który chciał jej \"przysługę wyświadczyć\" i \"nauczyć ją co i jak\". I wiesz, nie chce go nawet pamiętać. Ale to mądra dziewczyna a nie jakaś głupia pindunia.

Gość Angel eyes
my sie wogóle nie rozumiemy. ja sie nie boje porownywan. bo ja sobie kazdy raz nagrywam. i to ta osoba o tym wie i jesli chce to moze sobie równiez to ogladac. wcale mnie jakos to nie wzrusza ze uwazacie siebie za lepsze bo duzo wiecie.... gówno wiecie:) bo jeden ma małego i robi to tak inny ma duzego robi to tak inny jest szybki i woli tak a inny facet jeszcze innaczej. i to nie wy rządzicie w trakcie tylko sie dostosowujecie. wiec nie mówi mi o doswiadczeniu bo z doswiadczenia mozesz tylko powiedziec jak szybciej dochodzisz... zebym ja nie trafił na takie jak wy "doswiadczone kobiety" które jak sama widizsz uwazasz sie za lepsza bo jestes doswiadczona:)

Gość aaaaaaaaaaaaawwsssssssssssssss
jak nie wiemy czy jestes brzydki? pokazales swoja fotke przeciez

Gość ojeojojjj
jak mozna tak uogolniac kto lepszy a kto gorszy? kazdy jest inny i tyle, jest tyle samo porabanych dziewic jak i nie dziewic, tyle samo chorych prawiczkow jak i nieprawiczkow, skoro ty tego nie widzisz, to naprawde cos kiepsko z twoim rozwojem intelektualnym....

Gość brum brum trach
ja jestem dziewica, nie wiem czy to dobrze czy zle, okazje mialam, nie wykorzystalam, bo chcialam sie kochac ze swoim facetem, anie z kolega z pracy, albo niewiadomo z kim teraz to jestem w innej sytuacji, bo sie zaniedbalam i szanse mam niewielkie u facetow, ale swojego myslenia nie zmienilam, bo o seks postarac sie latwo, wystarczy wyjsc na dyskoteke :o a dyskusja nad tym czy dziewice sa lepsze czy nie dziewice, mija sie z celem, kazdy postepuje wedlug swojego sumienia, swoich zasad albo upodoban

autorze jeśli szukasz dziewicy to jesteś 1, szczylem co nawet nie wie co to jest dziewica 2, starym zboczonym starym durniem 3, chorym psychicznie człowiekiem, z obsesjami wymagającymi leczenia psychiatrycznego. Amen.

\"my sie wogóle nie rozumiemy. ja sie nie boje porownywan. bo ja sobie kazdy raz nagrywam. i to ta osoba o tym wie i jesli chce to moze sobie równiez to ogladac.\" buahahahahahaha, teraz to normalnie dowaliłeś :D jak ty znajdujesz te debilki? casting robisz? jestem przekonana ze to ściema, ale jeśli nie, gratuluję doboru egzemplarzy :D jaka idiotka zgadza sie żeby facet, z którym nie jest na stałe, ją nagrywał... głupota rzadka ... i w ogóle zakrawa to na natręctwo \"i to nie wy rządzicie w trakcie tylko sie dostosowujecie.\" biedny mały misiek :D \"które jak sama widizsz uwazasz sie za lepsza bo jestes doswiadczona \" jeśli to do mnie... pudło :) nie jestem ani lepsza ani gorsza, a ty jesteś głupi gówniarz :P

Gość Angel eyes
ale kto powiedizał ze ja sie kocham z kims z kim nie jestem na stałe?? w kazdym zwiazku byłem conajmniej pół roku. ale wracajac do kamerowania. łatwiej namówic obca dziewczyne niz tą z którą sie jest

Gość Angel eyes
bo obca odda sie i wie ze nie trafi najprawdopodobniej na ciebie. a ta co jest na stałe troszke sie krepuje;) dobrze od dzis zmieniam temat szukam nie dizewice bo jest lepsza:)

aj matko... wkurza mnie taki poglad (zaściankowy) dziewica=cnotka w dodatku brzydka nie dziwica= kurwa ,dziwna, szmata..itp itd Autorze,rozumiem ze chcialabys miec cnotliwa dzwuzke ale bez przesady nie oceniajmy ludzi po tym ile mieli partnerow seksulanych :) A co zrobisz jesli zakochasz sie w nie dziwicy? Nie zwiarzesz sie z nia bo juz ktos ja obracal? Zaznaczam ze nie bronie ani doswiadczonych dziewczyn ani dziwic choc ja ani do jednych ani do drugich nic nie mam ,te i te sa porzadne :)

Gość Angel eyes
PROSZĘ WSZYSTKIE PANIE O PRZECZYTANIE tak w zasadzie to ja nie mam nic do dziewic i nie dziewic. bo z kazda jest tak samo. jak sie przyłozysz taki bedzie efekt. ja ze swojej strony chciałem wam podziekowac za ten burzliwy i pełen emocji wyscig opinii. nigdy nie uwazałem ze dziewice i niedziewice są lepsze czy gorsze. oczywiscie gdy byłem prawiczkiem chciałem dziewice ale nie za wszelką cene. a teraz gdy sam nie jestem to oczywiste ze wymagac tego nie moge. fakt ze wolałbym dziewice wiąze sie z tym ze mam wiekszą pewność jesli chodzi o choroby. ale o to zawsze pytam. nie wiem ale za mną naprwde to co z nimi byłem lataja. i chciały by ze mną byc. kiedys sie nawet wystraszyłem dziewczyny jak spotkałem sie z nia pierwszy raz poszedłem do samochodu pogadac a ona mi wzieła rękę i sobie miedzy nogi. no to watpie ze była normalna. i szybko ją oddelegowałem na sale:) napaloną 17ke. a wracając jeszcze do kobiet. tylko przez pierwszych kilka miesiecy kobieta w zwiazkach przodowała. nie wiem jak jest u was. ale ja sie juz od nie wiem kiedy nie kochałem wiecej niz raz bo zadna z partnerek nie wytrzymuje bo po ok 45min je wszystko boli. i juz nie sa w stanie. czasem je nawet po stosunku 2-3 dni boli. wiec jak dla mnei kobieta nie przoduje podczas stosunku. nie wiem moze u was jest innaczej kazdy jest inny i kazdy innaczej reaguje na bodzce. ja musze albo 20 min nieprzerywalnie zasówac a jak ze zmianami pozycji to trwa godzine conajmniej. nie wiem jak to jest. kolega raz opowiadał ze doszedł po 40sek. z tad miał ksywe 40to sekundowiec. a zazwyczaj to u niego trwa 5-10 min ze zmianami pozycji. ja sobie tak nie wyobrazam ale cóz. miałem kontynuowac ten temat. i kłócic sie z wami ale to nie ma sensu gdyz podzielam wasze zdanie ze nie ma to znaczenia czy kobieta jest dziewica czy nie jest. bo wszystko zalezy od tego co ma pod sufitem. i tego czym sie kieruje. dlatego chciałem wam podziekowac za te pogaduchy. i wogóle ze chciało wam sie odpisywac:) a co do tego kto ocenił mój wyglad. nie liczy sie wyglad. i wcale nie wygladam źle. a dla kogos dla kogo wygladam źle jestem a mi zalezy to jestem w stanie nadrobic całą paletą kretactw... niestety im wiecej facet kłamie tym kobieta bardziej to niego ciagnie.... to działa tak jakby owy urok arabów. nie wiem czy to jest udowodnione czy nie ale wiem ze tak jest.... dobrze kończe bo juz wam sie pewnie żygac od tego chce ze czytacie i czytacie mnie:) pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia ale watpie ze juz kiedykolwiem wystapie jako Angel eyes

wiesz ty co, chłopie, jeśli dla ciebie powodem do dumy jest to, że młócisz w dziewuszkę jak młot pneumatyczny przez 45 minut aż ją wszystko boli, to mi cię cholernie żal. bo to wcale nie jest powód do dumy, biedny misiu. powodem do dumy byłoby gdybyś posuwał taką panienkę (nie używam celowo słowa \"kochał się\", bo to ma inne znaczenie) przez 2 godziny, a ona błagałaby o jeszcze. może zwyczajnie coś robisz źle, nie wpadłeś na to? może dziewczyna jest nieodpowiednio nawilżona, albo masz w dupie że ma dużego, a ona - dziewica najczęściej z tego, co piszesz - jest ciasna, a może po prostu nie potrafisz tego odpowiednio robić. w każdym razie z tego, co napisałeś, seks z tobą to żadna przyjemność :P sija

Gość Angel eyes
nie wiem ale zawsze są zadowolone i pytaja kiedy to powturzymy. nawilzone sa zawsze z tym problemu nie ma. po prostu je boli. jak by którejs było zle to uwazam ze by nie chciała powtarzac. i jak by któras wytrzymala to bym mógł i 2 godziny jeden raz. w zasadzie wole jeden raz. kilka razy moze byc jak nie ma płodnych dni. ja sobie nie wyobrazam uzywania antykoncepcji jakiejkolwiek. nie wyobraam sobie kochac sie w prezerwatywie i nie dopusciłbym alby którakolwiek brała jakies srodki antykoncepcyjne. w sumie wolałbym załozyc prezerwatywe niz pozwolic dziewczynie na srodki antykoncepcyjne. mówi sie ze niby nie mają zadnych efektów ubocznych. w co ja nie wierze. bo nie da sie sprawdzic na przełomie kilu lat czy cos ma efekt uboczny. takie efekty bedize widac uwazam za kilka kilkanascie lat dopiero u osób które długo to stosuja. moze wtedy zmienie zdanie do jakiejkolwiek antykoncepcji.

Gość Angel eyes
te dziewice to juz od kilku lat nie sa wiec watpie ze mają wąziutkie:)

Gość Angel eyes
fakt faktem ja i owe dziewczyny sa zadowolone. czy mi wierzycie czy nie czy jestem normalny czy inny. kazda zazwyczaj zaczyna bolec po pierwszym razie jak dojdzie ja sie na tym nie znam jak to z wami kobietami. ja czynie swoja powinnosc.by kobieta była zadowolona. i tak jest. moze nie chciałbymyscie sie ze mna kochac i wcale sie wam nie dziwie. kazda woli innaczej i woadomo ze nie jednej moge nie odpowiadac. nie jestem jakąs alfa i omega ze spelniłbym oczekiwania wszystkich. nawet bym tego nie chciał. jak dla mnie wystarczy ze spełnie oczekiwania jednej. jeszcze raz wam dziekuje ze tak pogadałyscie sobie ze mna:) ja tego tematu nie rozpoczałem ale sie dołaczyłem. bo bylem przekonany ze sie fajnie bedzie z kobietami kłucic na ten temat:) dlateog tak sie upierałem przy tych dziewicach:)

\"w zasadzie wole jeden raz. kilka razy moze byc jak nie ma płodnych dni. ja sobie nie wyobrazam uzywania antykoncepcji jakiejkolwiek.nie wyobraam sobie kochac sie w prezerwatywie i nie dopusciłbym alby którakolwiek brała jakies srodki antykoncepcyjne. w sumie wolałbym załozyc prezerwatywe niz pozwolic dziewczynie na srodki antykoncepcyjne.\" buahahahahahahahahahahahaha nooo rozwaliłeś mnie :D:D:D:D:D:D:D

Gość Angel eyes
no przeciez jak cie to smieszy to twoja brocha. ja sie juz nasłuchałem o tabletkach doustnych i chemicznych i nie dałbym zastosowac zadnych. i tyle. ale to juz mało istotne. kto chce stosowac niech sobie stosuje. nie mój w tym interes nie ja z wami bede spał... moja noga juz wiecej na tym tagu nie postanie wiec nie piszcie do mnie. a jesli wam sie ten temat podoba to sobie kontynuujcie... tylko pamietajcie to jest tag kogos o nicku powazny. i dotyczy szukam dziewicy. abyscie nie gadały o antykoncepcji i seksie tu bo to nie te tagi:) a tak poza tym to jak to sie mówi kobieta wszedzie nosa wsadzi...;) jasno napisane szukam dziewicy wiec skoro wy nie jestescie dziewicami to nikt na tym tagu nie szuka was;)