Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajblvkajkfuv

Co się wlicza do urlopu???

Polecane posty

Gość kajblvkajkfuv

jak wyżej. Mam przynieść do pracy świadectwo z liceum. Jak chodziłam do liceum dla dorosłych to też się wlicza? Kto wie? A dlaczego studia się nie wliczają??

skoro masz dyplom ze studiów, to nie mam pojęcia, po co komu świadectwo ze szkoły średniej, przeciez bez ukończenia średniej nikogo na studia nie przyjmą, jakaś paranoja liczą Ci się studia, jeśli je ukończyłaś

"Do stażu pracy, od którego zależy długość urlopu, wlicza się czas nauki. Jeśli skończyłeś jedynie szkołę podstawową lub zawodową, dolicza ci się trzy lata. Za technikum (również po zawodówce) - pięć lat, za naukę zakończoną na liceum ogólnokształcącym - cztery lata, za szkołę policealną włącznie - sześć lat. Najbardziej jednak opłaca się skończyć studia. Tu będziesz miał zaliczone osiem lat pracy (nie ma znaczenia, czy skończysz studia magisterskie pięcioletnie, czy licencjackie trzyletnie). Wymienionych wyżej lat nauki nie można sumować. Ważne. Jeżeli jednocześnie uczyłeś się i pracowałeś, możesz sobie wybrać korzystniejszą opcję. "