Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolppaaa

czy mozna miec nadzieje ze cos zmieni sie z dnia na dzien? tomoja ostatnia nadzi

Polecane posty

Gość lolppaaa

zycie straszne i smutne jest kiedy trzeba przez nie isc samotnie:( nie chce juz tak zyc....

Gość Solara
A co sie stało??

Gość lolppaaa
nie mam nikogo :(( ciagle siedze w domu... mam dosc.

Gość lolppaaa
jestem taka sobie normalna. inni mowia ze ladna, ale mam lustro:)

Czy Ty wiesz ile jest takich osób, jak Ty? Nie czekaj aż ktoś do Ciebie wyciągnie rękę tylko sama ją wyciągnij. I nie wirtualnie. :)

Gość lolppaaa
wiecie co... jestem mloda amoje zycie jest totalną klapa :( nie mam znajomych...siedze sama w domu. przyjciolka jedna jedyna wiadomo... pochlaniacz czasu -jej chłopak. mam dosc:( nie mowiac o tym ze potrzebuje milosci..

lolppaaa ... nie smuc się :O będzie tak :D poprostu częściej wychodz na miasto (też tak sobie mówiłem :O ) pogoda ładna ubierz się sexi;) i głowa do góry

Gość lolppaaa
mam wrazenie ze to juz igdy sie nie zmieni. wychodze namiasto, do centrum handlowego...sama...co to z a przyjemnosc. czuje sie jak jakas wykleta;( mam w dupie takie zycie. nie potrafie juz parzec na szczescie innych. tak strasznie im zazdroszcze... zazdroszcze ze maja w kims opacie...ze maja kogos kto nadaje zciu sens..ze nie ida przez zycie sami... a ja... heh jak rozmawiam z kims szczesliwym ciesze sie ze innymsie uklada ale jest mi tak strasznie przykro i smutno=(

Gość a ja jestem ładna i wychodze
dość często z domu i tak jestem sama

Ja tam wolę, żeby nic się nie zmieniało. Jak u mnie się coś w życiu zmienia to zawsze na gorsze :o

Gość lolppaaa
ehh..jasne.... w sumie moja rodzina szczerze watpi w to ze ikogo nie mam. wierza ze jestem flirciara i szaleje na dyskotekach... a tymczasem jest inaczej.

autorko, ja także chodze sama po mieście, ale nie czuję się wyklęta :D myślę ze stwierdzenie ze można poznać kogos zupełnie przypadkowo jest trochę na wyrost z drugiej strony jak sie zamkniesz w domu to juz na bank nikogo nie poznasz, no chyba ze przyjdzie jakiś fajny listonosz :D

Gość ja od 28 lat jestem sam
a mam...oczywiście 28 lat.

\"zapisz się na siłkę\" jasneeeee :D i może jeszcze na kurs tańca na dokładkę :P w życiu bym się nie zapisał... a jak bym jeszcze miał coś robić, znaczy popisywać się swoją zerową sprawnością i wiedzą o zastosowaniu wyposażenia jakże zacnej siłowni, w momencie gdy w pomieszczeniu są inni ludzie którzy mogą to ocenić i nie daj boże skomentować :O nie w tym życiu 🖐️

ja nie będe na siłę nikogo szukać, jak się sam znajdzie to dobrze, a jak nie to trudno

Gość lolppaaa
:(((( because.... nie ma dla mnie miejsca na swiecie?

i nie czuję się gorsza, pewnie ze każdy chce być kochany, że miec komu zaufać i dla kogo sie starać, ale widac "nie dla psa kiełbasa"

mało tego, dobijam trzydziechy :D

Gość lolppaaa
Madlena .... dodaj mi nadzieji bo ja trace... (a nawet stracilam)

Gość lolppaaa
c.r.e.a.m wiara tu jest niczyym....

autorko, tu jak wszędzie w życiu trzeba mieć szczęście, albo je masz albo nie, z chłopem także można być nieszczęśliwym, jeśli będzie zły jeśli jesteś zdesperowana spróbuj umawiać sie na przypadkowe randki, choćby przez internet, przynajmniej sobie czas wypełnisz