Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Austri

Macie wyzsze wyksztalcenie i znacie 2 jezyki obce czy jestescie Polakami B

Polecane posty

Gość Austri

Debilkami, ktorzy nic nie potrafia, nie rozumieja otaczajacego ich swiata i ktorzy chceliby wszystko za darmo

Gość mam wyższe wykształcenie
a nie mogę znaleźć pracy od prawie 2 lat.

Gość Austri
jeseli jestes inzynierem budownicrwa, zatrudniam cie od razu

Niestety, jeśli chodzi o wszelkie remonty, to mam do tego 2 lewe ręce :-)

znam 5 języków obcych bardzo dobrze, arabskiego się dopiero uczę zajmuję wysokie stanowisko w międzynarodowej firmie i gardzę ludźmi którzy dzielą innych na lepszych i gorszych🖐️

Gość Autrii
polaczki powinni za grosze robic na chwale polskich elit finansowych i jeszcze ich calowac po rekach ze im prace daja.

Opowiem Wam kawał: Przychodzi matka pewnego pijaczyny du Urzędu Pracy i pyta się czy jest praca dla jej syna. Urzednik pyta - Czym się syn zajmuje? - Jest dekarzem. - A ma doświadczenie? - Tak 10 lat... - No to super może zarobić 5 000 na rękę - - Nie nie to za dużo - moj syn stanie się alkoholikiem a za mniej nie ma jakiejś pracy?? - no jest pomocnik dekarza - za 3 000 - oj to też za dużo a za mniej nie ma? - no jest za 800 zl na rękę - no to super to by pasowalo - ale do tego tzreba spełnić wymagania - jakie? - mieć wyzsze wykształcenie i znac biegle dwa języki obce. - a no to dziekuję...

chyba ci dawno nikt nie sklepal maski a tak medrkowac anonimowo na forum w internecie to sobie mozesz:P ile masz lat 15 czy 16 i miales dzis test gimnazjalny:P

Ja znam 3 jezyki obce (w tym 2 swobodnie w pismie i mowie, a 3 w mowie ok, a w pismie gorzej:) ), mam wyzsze wykasztalcenie (ekonomiczne, zdobyte na holenderskiej uczelni). I co? I nic :) Zyje sobie normalnie tak jak kazdy inny :)

Gość popijam kawke
Nie mam jeszcze wyższego wykształcenia, znam 3 języki z polskiem 4:P:P. Nie odbieram jednak siebie jako błyskotliwej intelektualistki