Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabella_de_lines

CO mogę zrobić, żeby to dziewczę raz na zawsze znikło z mojego życia?

Polecane posty

Gość Mirabella_de_lines

Nienawidzę córki mojego męza! Kiedy się z nim wiązałam wiedzialam, że ma dziecko z poprzedniego związku, ale nie wiedzialam, że bedzie az tak tragicznie! Ta dziewczyna przyłazi do nas po kilka razy w tygodniu, nie dość ze maz placi tej suce jej matce alimenty to jeszcze ta cwaniara ciagle wyciaga cos od niego ! na doamiar zlego jej matka wyjezdza pracowac do anglii a mloda nie chce z nia jechac i chce zamieszkac u nas! maz oczywiscie chce sie na to zgodzic! ja tego nie wytrzymam! nie moge na to dziewuszysko patrzec ;/! czy maz moze pozwolic jej mieszkac w naszym wspolnym domu? ja sie NIE ZGADZAM! nie pzowole zeby jakas małolata okradala mnie i moja rodzine! ona ma teraz 17 lat, czy nawet jakby miala mieszkac u nas rok, moge wygonic ja w dzien jej 18-stych urodzin? zrozumcie, nie znosze jej, nie moge patrzec na jej twarz, rzygac mi sie chce jak ja widze! co mam zrobic?

Nic nie mozesz zrobic, to corka Twojego partnera.Sama piszesz, ze wiedzialas, ze ma dziecko wiec czego teraz wymagasz.

Gość co za
wredne babsko z ciebie!!!!!!!!!!!!!!:-0 :-0 nie jestem msciwa ale oby cie w dupe ten facet kopnal!!!!!!!!!!!!!! jest jego corka i dobrze ze jej daje kase!!!! i dobrze ze do was lazi to jej ojciec idiotko!!!!!!!!!

Czy Wy nigdy nie zrozumiecie, ze biorac sobie faceta z przeszloscia, jestescie na te przeszlosc skazane. I co z tego, ze jej nie lubisz, to bedzie zawsze jego corka, zawsze. A Ty mozesz zostac BYLA zona, corki nigdy to nie spotka

Gość Mirabella_de_lines
probowalam, tlumaczylam mezowi ze ona wykorzystuje sytuacje i jego dobre serce, wyciaga tylko od niego kase, potrafi wpasc na godzine i wyciagnac od niego 100 zł, 'bo akurat musi ksiazke kupic' , od czego ona kurwa ma matke?

Gość anonimowa jedza
piszesz powaznie, czy tylko nas wkrecasz????

Gość miaaaaaaaaaaaaa90
nie wyobrażasz sobie co ona myśli o tobie :/ miałam chłopaka, którego macocha nienawidziła za to że po prostu żył... nie wytrzymał presji i popełnił samobójstwo :o :(

ok.moze autorka przesadza,ale wiadomo jakie sa nastolatki,potrafia byc upierdliwe

Gość pudelkaa
Ja na miejscu jego corki pogonilabym taka suke jak ty:O Ona zawsze bedzie jego corka i ojciec moze dawac jej ile kasy zechce. ciebie natomiast moze w kazdej chwili kopnac w dupe.

Gość Mirabella_de_lines
probowalam ja polubic ale nigdy nawet nie doczekalam sie odwzajemnienia. chcialam z nia rozmawiac, ale ona nie chciala.

Gość Mirabella_de_lines
nie moze jej dawac ile zechce bo ma jeszcze drugie dziecko na utrzymaniu!

Gość co za
a od czego ona kurwa ma ojca? taka madra jestes? ciekawe jak ty bys sie czula jak twoj stary mialby cie w dupie i nie dawal kasy tylko utrzymywal swoja nowa zone!nie dosc ze jej rodzine zniszczyliscie WSZYSCy i dziecinstwo to jeszcze masz "ale" ....wstydz sie :-0

Jak Ci nie pasuje jego córka to możesz się z nim rozstać. :O Ciekawe czy ta młoda jest zadowolona, że jej ojciec jest z taką wredną babą jak TY. Współczuje. A poza tym to on daje pieniądze swojej córce a nie obcej osobie. I to jego pieniądze nie Twoje więc się nie wtrącaj. Ciekawe czy byłabyś zadowolona gdyby Twój facet tak myślał np. o Twoim dziecku. :O

Gość wredna baba ....
upierdliwa, czy nie ma wieksze prawo do swojego ojca niz jakas obca baba, ktora na dodatek jej nienawidzi....wiem co powinnas zrobic, sama zniknac:O:O:O

Gość Mirabella_de_lines
ja nic nie mowie, niech jej daje nawet 300- 500 zł raz na jakis czas. on jej tyle daje miesiecznie i jeszcze placi alimenty

Gość pudelkaa
Te pieniadze, ktore jej daje i tak nie zwroca jej ojca, ktorego zabraklo kiedy dojrzewala, ale przynajmniej bedzie miala dziewczyne kase na przyjemnosci. Trzeba bylo nie seksic sie z zonatym

''ja nic nie mowie, niech jej daje nawet 300- 500 zł raz na jakis czas. on jej tyle daje miesiecznie i jeszcze placi alimenty'' i co, żal Ci dupę ściska? :O

ale to,ze rozstal sie z zona nie oznacza,ze corka ma wykorzystywac sytuacje i sierotke z siebie robic:Opoza tym nie wiemy co bylo przyczyna rozwodu

Gość ejjj to prowokacja chyba

Gość Mirabella_de_lines
tlumacze jeszcze raz, chce zeby jej dawal pieniadze, chce zeby sie z nia widywal, ale ta dziewczyna powoduje ze w domu jest wyjatkowo nimila atmosfera, jej postawa jest rozczeniowa, uwaza ze jej sie wszystko nalezy, jak jej maz nie daje kasy to sie obraza...

Gość Mirabella_de_lines
powodem rozowdu bylo to, ze jego byla zona zdradzala go przez jakis czas.

Gość pudelkaa
ale to,ze rozstal sie z zona nie oznacza,ze corka ma wykorzystywac sytuacje Branie od kasy od ojca to zadne wykorzystywanie sytuacji.

Gość ejjj to prowokacja chyba
tak to bywa jak wiążesz sie z facetem z przeszłością:-o