Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabella_de_lines

CO mogę zrobić, żeby to dziewczę raz na zawsze znikło z mojego życia?

Polecane posty

Gość ejjj to prowokacja chyba
bo tak naprawde to jego problem,a nie corki.

Gość czego ty kobieto oczekujesz
i jej problem bo wybrała takiego męza

Nie broncie corki,bo znam tego typu panienki i wiem,ze potrafia wykorzystywac takie sytuacje.Gdyby jej ojciec nadal byl w zwiazku z jej matka nie pozwolkilaby sobie na takie zachowanie

ajj dobrze.... widzę ze nie znajde tu niczego odkrywczego.... Mieszkamy w Płocku, ustalone jest przez sąd ze maz placi 600 zl alimentow plus daje mlodej co chiwle nawet nie wiem dokladnie ile, plus jej matka zarabia ok 1500 zł na dwie osoby, ma wlasne mieszkanie.

Mirabella sprobuj z podzialem pieniedzy u was w domu,to naprawde dziala,moja kolezanka cos takiego zrobila .

dobrze... zaproponuje mu to, a na czym ten podzial dokladnie polega? Maż zarabia bardzo róznie w zaleznosci od tego ile sesji zdjeciowych ma, jest sam dla siebie firmą. ostatnio akurat kiepsko powodzi mu się w pracy.

Prowokacjo - nie da się równo podzielić pieniędzy między 17latkę i małe dziecko (poniżej tych 5 lat), wyjście bez sensu.. Autorko, chyba nie pozostaje Ci nic innego jak "bycie mądrzejszą" - w końcu jesteś dwa razy starsza - a zachowujesz się jakby Ci zabawki odbierano.. musisz przeczekać i tyle, nic fochy i strasznie faceta nie dadzą - to jego dzieciak, zawsze będzie jego dzieckiem, i jak będziesz się "czepiać" to się będą na mieście spotykać itp.

chyba pojde do psychologa, opowiem mu dokladnie o wszytskim, moze cos pomoze.... ja naprawde czuje sie zalamana. zwlaszcza ze maz ostatnio dziwnie sie zachowuje i nie zajmuje się wg małym. (nasze dziecko ma 11 miesiecy)

nie mowie,ze na mlodsze ma placic tyle samo,nich placi mniej. Za wszystko po polowie,jedzenie on wiecej,wiadomo facet;),zadna filozofia,a uklad przynajmniej czysty.Wreszcie nie bedzie mial wyjscia i musi zaczac odmawiac corce. Moja kolezanka po takim podziale wreszcie przestala sie martwic o pieniadze,bo wczesniej wiecznie wszystko utrzymywala kosztem wlasnego dziecka z poprzedniego zwiazku

Gość uwazaj zdz...
moj ojciec tez mial taka suke (ale ona ''kazala'' mu kupowac mi prezenty),suka dzis jest sama,opowiada zalosne historyjki o sobie:),wymysla,ze ma meza a my wszystko o niej wiemy-suka gnije:) pamietaj suko,ze corka ZAWSZE bedzie NAJWAZNIEJSZA,hehe:)

Gość uwazaj zdz...
jeszcze jedno-bardziej nie znosze ciebie niz tamtej suki bo ty,gnido jestes albo prowokacja albo k..a z matki k.

Gość ywoje dziecko ma matke i ojca
a ty piszesz, że '' ona ma matke''???????