Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabella_de_lines

CO mogę zrobić, żeby to dziewczę raz na zawsze znikło z mojego życia?

Polecane posty

Gość otruj ja
bo pewno jestes do tego zdolna skoro pytasz sie "co zrobic zeby to dziewczę raz na zawsze znikło z mojego zycia " to twoje pytanie kojarzy mi sie z ... dokonaniem zabojstwa a tak w ogole to chyba ty masz jakis problem ale ze soba!!!!!!!!

Gość to ty jej ukradłaś
ojca, a nie ona tobie kradnie. przegrałas zycie, wzięłaś cudzego faceta a jeszcze się wyzywasz na biednej dziewczynce..ojj tylko pamiętaj, ze złosć piękności szkodzi !! :P:P :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Mirabella_de_lines
ja nie mowie ze ma nie brac kasy, ona poprostu ciagnie ta kase, a on jej daje i daje nie patrzac na reszte rodziny. daje jej ile ona zechce nie liczac sie z innymi.

Gość ejjj to prowokacja chyba
A ty pracujesz?

Gość Mirabella_de_lines
nie jestem zdolna do zadnego zabojstwa pisze tak bo jestem wkurwiona, i wcale nie odebralam nikomu faceta, to jego byla zona dawala innemu. i to jej wina.

Gość pudelkaa
Daje jej, bo ma wyrzuty sumienia, ze ja opuscil. I dobrze.

mozesz odpowiedziec czy pracujesz?

No kurwa kobieto :O Jego pieniądze więc może dawać córce a nawet powinien. jeśli przez to nie dba o Ciebie czy dom to go zostaw jak Ci nie pasuje. Poza tym skoro sie rozwiódł to pewnie chce jakoś zrekompensować to córce i daje jej kasę. Różnie to bywa. A co możesz zrobić,żeby zniknęła z Twojego życia ? Wyprowadź się z domu :O Nie możesz oczekiwać, że on nie bedzie się z własnym dzieckiem widywał. Ani też nie wychowasz tej dziewczyny bo to nie Twoja córka.

Gość zabezpieczonaprezerwatywą
widze że problem to Ty masz ale raczej z mężem... :O

Gość lalaaa74
Mam pytanie : ile masz lat? ile twój mąż? ; kiedy się rozwiódł ze swoja ex? kiedy go poznałaś w jakich okoliczościach? odp na te pytania postaramy się ci pomóc

Gość Mirabella_de_lines
jeszcze raz pisze ZE OPUSCIL ZONE PONIEWAZ GO ZDRADZALA I POWIEDZIALA MU ZE GO NIE KOCHA.

a tych alimentów to ile płaci? bo zasadniczo alimenty nie idą na jej "osobiste" potrzeby, mocno wygórowane w tym wieku, tylko na jedzenie, opłaty, ubranie jakieś, szkołę i inne takie, szczególnie że na pewno nie dostaje ich dużo.. ja się młodej nie dziwię, też bym tak robiła :P jej prawo. a twoje dziecko ile ma? i czym się zawodowo zajmujesz że taka pazerna na jego pieniążki jesteś?

Gość Mirabella_de_lines
no dobra przyznam wam się, że zależało mi tylko na seksie z nim i żeby wyłudzić kase, a tą małą chyba otruje :p

tak,pamietam,corka pewnie wie,ze ojciec zle sie czuje,ze nie ma go przy niej i to wykorzystuje

Twój mąż po prostu nie chce stracić córki i powinnaś to uszanować ... I nie dziw się, że Cie nie lubi, jest nastolatką i córką Twojego męża, dziewczynką z rozbitego małżeństwa, ma prawo nie lubić nowej kobiety swojego ojca ... Bądź cierpliwa i poczekaj, aż dorośnie, na pewno zrozumie Twoje dobre gesty i sie zaprzyjaźnicie. Tylko najpierw jej te gesty pokaż ... Bo ona wydorośleje za ok. 3 lata, ileż to jest w porównaniu z kilkudziesiecioma latami Twojego małżeństwa, przez które ona będzie się przewijać ZAWSZE.

Gość Mirabella_de_lines
mam 35 lat, moj mąz 46, rozwiódł się z zona 5 lat temu, ja poznalam go 3 lata temu, pracowal z moja przyjaciolka (jest fotografem).

Gość Mirabella_de_lines
sama jestem bezrobotna i nasunełam faceta tamtej byłej żonie mojego obecnego meza żeby go zdradziła, widzicie jaka mądra jestem :D teraz tylko zbrondia doskonała i będe panią tego świata! to nic że będę zabójczynią :D

nie rozumiem dlaczego nie chcesz odpowiedziec.Akurat to czy pracujesz czy nie ma w tym przypadku znaczenie

mozna by bylo Mloda zignorowac, bo jest w takim glupim wieku. Ale tu nie chodzi o ta, ze jest np. pyskata, opryskliwa, tylko o to ze ciagnie kase. Tu jest zasadnicza roznica, gdyz autorak jest egiostka-materialistka

Gość czego ty kobieto oczekujesz
czego ty kobieto oczekujesz?????????????????????????????????????????? To będzie zawsze jego córka!!!!!!!!! Nie zostawi jej dla ciebie, tylko dlatego bo ty masz takie widzimisie.Myślisz, ze znajdziesz tutaj wsparcie lub pocieszczenie?! Grubo się mylisz! Kazdy będzie tobą gardził, bo na codzień zbyt wielu nas spotyka takie macochy własnie jak ty!!!!!!!! Które potrafią niszczyć życie! Zostaw tą dziewczynę w spokoju, znajdź sobie innego fagasa stara dodo

nie chce zeby ja zostawial! chce zeby ja nauczyl, ze nie moze miec wszytskiego na kazde zadanie! jestem tak wkurzona ze mowie rozne rzeczy, ale przeciez wiem ze nigdy NIE ZNIKNIE, bo to niemozliwe. poprostu chcialabym zeby na troche znikla i przestala wywolywac niemile sytuacje... maz musi z nia porozmawiac obiecuje mi to a i tak tego nie robi.

ale ile tych alimentów dostaje? 300zł? 500zł? i w jakim mieście (bo zasadniczo warunki utrzymania itp rosną wprostproporcjonalnie do wielkości miasta..) jedziecie dziewczynie.. a sami jacy byliście w jej wieku? pomijając fakt rozbitej rodziny.. ktoś fajnie napisał - w tym wieku raz się ciągnie kasę od jednego z rodziców, raz od drugiego :P ale tu na kafe sami utrzymujący się od 15 r.ż. chyba :o

Dzielisz wydatki i powinno byc ok.Pol na pół.Polowa oplat twoich i polowa jego plus placi na wasze dziecko,ciekawe jak dlugo mu starczy na rozpuszczanie corki.Wtedy powinien zrozumiec,ze przesadza

Gość czego ty kobieto oczekujesz
i tego nie zrobi, bo nie chce ranić swojej córki czy ty tego nie możesz zrozumieć? Jesteś w BAGNIE! Zanim wyszłaś za niego za mąż trzeba było poznać jego córkę, a nie teraz lamentować bo ona wyciąga od niego kase