Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia12389

Czy mogę być w ciązy??

Polecane posty

Gość Madzia12389
Dobra w temacie napisałam 20 lat.. ale tak naprawdę mam 18:( i nie mogę zrobić testu bo jest jeszcze za szybko

Gość blueberrry
To zrob go jak najszybciej, mozna juz chyba po 7 dniach. Po co sie meczyc...

Gość Madzia12389
Ale minęło dopiero 4 dni:( Co do tych globułek to jedni mówią że złe bo się niby pienią i niby szczypia w penisa i frustrujące jest to że trzeba czekać 10 min--- to nie są moje opinie jakby coś:P Ale zdaje mi się że skoro są skuteczne to mozna je stosować

Gość blueberrry
zakochana - ja stosuje juz 2 lata i nie wystapily u mnie zadne skutki uboczne.

Gość blueberrry
Madzia powiem ci ze ze dla mnie najwazniejsze ze dzialaja

Gość fioleczka19
witam kochane dziewczeta mam pytanie odnosnie ciazy, kochalam sie z facetem, potem czekajac na okres zrobiłam test w dniu okresu , wskazał wynik negatywny , w ten sam dzien wieczorem dostalam okres i bardzo wtedy bolał mnie brzuch, potem w około połowy cyklu pojawił sie gesty przezroczysty sluz... następnie 14 dni po tym śluzie znów był okres (przypominam ze od tamtego stosunku sie juz niekochalam), a gdy ten okres mi sie skonczył , znów zrobiłam test i wyszedł negatywny czy mimo tego moge podejrzewac ciaze? dodam jeszcze tyle ze niebyło stosunku pełnego

Mówisz Madziu, że szczypią w penisa, ale ja jeszcze tj. mój partner używalibyśmy gumek :) Właśnie! Jak myślicie... te globulki rozpuszczone nie wpłynęłyby na skuteczność prezerwatywy? Nie wiem spowodowałyby, że łatwiej by pękła?

Gość fioleczka19
bo słyszalam ze mozna miec okres i byc w ciazy

Gość blueberrry
Bo wiecie denerwuja mnie kobiety co zaszly w ciaze i histeryzuja z tego powodu a wczesniej globulke problem bylo wlozyc bo sie pieni. Trzeba pomyslec co jest wazniejsze . Czy to ze sie pieni czy to ze dziala.

Gość blueberrry
zakochana globulka nie wplywa na skutecznosc prezerwatywy ani na to ze latwiej peknie... nawet ginekolodzy polecaja takie polaczenie

Gość fioleczka19
xzakochanax- tak myślisz? wiesz...:( tu na kafe pełno topików ze kobiety mialay okres i byly w ciazy ....

Gość blueberrry
fioeczka w ciazy mozna miec plamienie a nie okres. to jest roznica

"tu na kafe pełno topików ze kobiety mialay okres i byly w ciazy ..." Kochanie popieram Blueberry. W ciąży można mieć plamienia ty (sądząc po tym co piszesz, że pojawiły się bóle brzucha i krwawienie obfite) to miałas okres. Poza tym jeśli test dwa razy wyszedł negatywny (a test zazwyczaj nie kłamie) to nie jesteś w ciąży:)

Gość fioleczka19
bluberry . poczytaj sobie topik o okresie podczas ciazy..

Gość fioleczka19
boje sie tej ciazy

Gość fioleczka19
xzakochanax -wiesz co w sumie to niebył stosunek , odbyliśmy petting ale nigdy nic niewiadomo , jak nasienie sie przeniosło wiesz....:O nigdy nic niewiadomo

Gość fioleczka19
boje sie bo juz niejestem z tym facetem

Fioleczka19 => jeśli uprawiacie petting to tez dobrze by było w jego przypadku używać prezerwatywy... ja tak robiłam ze swoim chłopakiem bo o nieszczęście zawsze łatwo. Miej to na uwadze.

Gość fioleczka19
wiecie plemniki to cwane bestie , przepłyną se do jajeczka i ....:( "pozamiatane" :(

Gość fioleczka19
xzakochanax no teraz juz bede wiedziala , wiesz mialam normalne okresy z bólami ale jak czytalam kilka topików o okresie w ciazy to mnie szlag trafia:(

Gość _a_
Ach ta panika. Z Moim mielismy stosunki przerywane i raz spoznil mi sie okres o 10 dni.Tez bylam spanikowana,lecialam po test itd.Miesiac pozniej spoznil mi sie o miesiac :D Teraz juz sie nie przejmuje,bo po pierwsze biore tabletki,a po drugie wiem,ze nawet jesli dziecko przyjdzie na swiat,to bedzie przez nas kochane. Mam kolezanke,ktora po pierwszym stosunku ze swoim partnerem nie miala okresu przez 46 dni.To dobiero byla panika! :) Jednak na razie mama jeszcze nie jest :)

Dlatego ja właśnie wierzę że Bóg będzie mnie jednak miał w opiece i nie obdarzy mnie Bobo jak na razie:) poczekamy zobaczymy... jak na chwilę obecną nie będę się na zaś stresować. Ehhh :)

Gość fioleczka19
ja zrobiłam test mialam potem 2 miesiaczki , po 2 miesiaczkach znowu test ... testy negatywne ale sie boje bo mozna plamic krwia w ciazy

Gość _a_
I bedziesz tak plamic do menopauzy kobieto .. i to co miesiac :D

Gość _a_
A poza tym trzeba wiedziec z kim seks uprawiac.Skoro juz sie za to zabraliscie,to musicie tez brac pod uwage,ze moze przyjsc dziecko na swiat.. Gdzie tu jakas odpowiedzialnosc? Przyjemnosc z seksu owszem,ale co z ta wspomniana odpowiedzialnoscia?

Gość fioleczka19
jutro ide zrobic test z krwi