Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość
:) chciałam powiedzieć więcej.

Daj spokój 😭 toć to szok chyba się stąd wyprowadzam myślałam, że dziś do pracy nie dotrę :O można zamarznąć w ruchu :( nawet pies dziś nie miał ochoty na spacer a rano ledwo się odsikał i pruł do domu jak szalony :D jeszcze tylko dwa dni 😭 bo ponoć w piątek mamy odmarznąć

Gość
:) śniegu mam dużo, mój pies drżał z zimna i dodatku kuleje, bierze leki, nie wiem czy mu pomogą do wtorku, mi też było bardzo zimno , chodzę w kożuchu, robił marsz , żeby było cieplej, jutro mam mieć -12 stopni.

Gość
Kto lubi kulig?

-12 to jest bajka ja marzę o takiej temperaturze :( wczoraj wieczorem u mnie na termometrze było -25 :O to ranem pewne ze 30 echhhh.... idę na gorącą herbatkę chyba trzeba sobie z prądem zapodać :P

a to dobre u mnie rano bylo -18 ale nie narzekaam ubieram sie cieplo i nie marzne jakos szczegolnie a w domu mi sie goraco zrobilo i latam w koszulce bez ramiaczek:P papa zmarzluchy:D

nie chcem gryza idę spać, bo jutro znowu pobudka w środku nocy do pracy :( dobranoc

ja za złotem nie przepadam zawsze nosiłam srebro, albo złoto ale białe a teraz w ogóle się odzwyczaiłam od bizuterii, bo w mojej pracy nie można nawet obrączek nosić także mozna wyrywać nawet żonatych :P

hej Tamarka :) słowiczka bursztynów nie lubię, wydają mi się takie babcine :O Jarek tak też myślałam raczej bym tak równo nie wysiusiała... chyba, że byłabym facetem to mogłabym spróbować :P

mlodziutki tyle lat ma co moj jeden kot, a nawet mniej bo moj kot ma 4

buhahhaha moja rodzina akurat mnie lubi, i to nawet nie tylko ta najblizsza a ty od swojej sie wyniosles za granice jebancu zreszta nie pisze z toba, szkoda mi czasu tran daj mi meila, cos ci wysle:)