Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość Mój często
ma biegunki.

gorzej jak nie będzie chciał jej zjeść :D szto lat, szto lat... zdrowia, szczęścia i słodyczy w dniu imienin Sylwia życzy ;) P.S. i życzę miłości, bo chce te draże wygrać :P

Gość feelmore
Witam bardzo serdecznie Jeśli ktoś chciałby odmienić swoje życie....i teraz kiedy jest tak trudna sytuacja finansowa podnieść swój budżet zapraszam do sprzedawania perfum... zapraszam na strone www.feel-more.pl i prosze się zapoznać z planem marketingowym pozdrawiam

Gość Wszystkiego
najlepszego 🌼

o, mlecyk... chyba ostatni w tym sezonie :D fajna trawa, wyglada zupełnie jak nasza, polska :D

Gość liżę vibovit
jak byłam mała to plotłam wianki z mleczu;) wszystkiego najlepszego psze pana :P

to ty sobie strzelaj, a ja od razu pójdę spać bo niewyrabiam już 😴 🖐️ P.S. też lubiłam lizać vibowit ;)

Gość Doktor P.Lubicz
why Jarek, why?:(

Gość liżę vibovit
Jarek, kiedy przyjeżdżasz do Polski? no ni krzyw się już tak:P kto nie wylizywał vibovitu z saszetek niech żałuje:D🖐️

Gość Nie zadzieraj z fryzjerem
lizałam, chociaż matka opierdalała, bo to trzeba było pić:O

to nieprędko zjawisz się w naszym pieknym kraju :P normalni ludzie śpia w niedzielę o tej porze :O

eee nie będzie Tranów :D a Nero tak powolutku dochodzi do siebie dziś już nawet kręcił swoim kikutkiem :) rano jest nawet żwawy, po południu robi się markotny ale mam nadzieję, że będzie ok :) dostał dziś kiełbaskę od Ciebie ;) prawie palce mi odgryzł razem z nia :D

nie tylko tak w chorobie go rozpieszczam zanadto :) no i dziś zauważyłam, że to wykorzystuje i smutnieje na zawołanie :D

psią karmę ale najchętniej to jadłby takie "ludzkie" żarełko i dostaje od czasu do czasu ja też chcę pić mam ochotę na herbatę, ale ile to roboty... :(

długo rozmawiasz z mamą, dobry synek z Ciebie ;) nie rozcieńczaj soku wodą, bo będzie niedobry :O ja już dopijam herbatę i tak mnie oczy pieką, że chyba zaraz idę się kąpć i spać jestem niewyspana jak nigdy a jeszcze jutro i pojutrze pobudka o 4:30 😭

jak już dzis zasnęłam w fotelu na siedząco przed tv, to chyba nie będzie problemu :D bo normalnie to ja w dzień nie umiem zasnąć a poza tym już 5 dni z rzędu wstałam bardzo rano, więc będę spać jak dziecko :) i nie chcę siana :O :P

o matko to Ty specjalnie na ryby tak rano wstałeś? kijem nikt mnie z łóżka nie wygonił :O Tamari nie widziałam

jak to przepis :O przecież wrzucasz saszetkę do wody i gotujesz na każdym opakowaniu jest napisane ile min gotować, nie trzeba aż przepisu :O Tamari już tak ma, że czasem znika, a potem wraca, więc nie ma co panikować ;) ok ja idę się kąpać i wyłączam kompa żeby mnie potem nie kusił więc dobranoc :) 🖐️

Gość Alter gościnnie
Tamci nie będzie przez dłuższy czas.

Gość a co z tamcia alterku
sie dzieje?

Gość Alter gościnnie
Nic się nie dzieje, po prostu Jej nie będzie.