Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

hmm a kiedy beda Ci jeszcze raz robic te badania? i inne wyniki sa w porzadku? a te normy to wiesz jak masz malo przekroczone to chyba zle nie jest ja mam pewne wyniki w morfo zawsze zawyzone, nalatalam sie po lekarzach jak glupia przez to, bo sami mnie ciagle kierowali od jednego do drugiego w koncu sie wkurwilam, kazalam jakiejs lekarce napisac, ze mam naturalnie takie wyniki i nic mi nie jest i stwierdzila, ze chyba mam racje i przestali mnie meczyc:D

:-o to ja nie wiem aaaaaaa, wiem juz napij sie wody, tylko duuuuuuuuuzoooooooo

:-O nie skacz, zlamiesz noge albo cos przez Ciebie sama zglodnialam:-O hmmm....... a juz wiem co zjem:)

Gość
Sposób na upał: Zimny prysznic chłodnik wentylator woda z lodówki, tylko nie pić za szybko, bo gardło będzie bolało 30 stopni uuuufffffff

zimny prysznic i polewanie woda z butli dzisiaj napisalam sie wody na lezaco i wlalam sobie do nosa:-O

Gość
Siedziałam w cieniu na balkonie i obierałam fasolkę, polewałam się wodą z butelki psikawki. Wypiłam 2 ltry wody, ale tak chce mi się pić znowu

hmmmmmm ja sie oplalam, pozniej poszlam pod zimna wode a pozniej sie ubralam:D i jakos sa sie wytrzymac:) i wypilam bardzo malo kurde bo chyba 2 szklanki od rana

co tam żarcie :D jarek chce się ze mną ożenić :D idę się pakować :D :P ps. jarku, dodam tylko, że pojutrze znów będę robiła pomidorową :) wpadasz ? :D

hehe:) moj szef jezt zjebany gadam z nim dzisiaj przez tel i pyta: siedzisz dzisiaj w domku? ja mowie,ze tak a on: aaa to wpadne jutro do Ciebie :-O

:D jarku, trzymam za słowo :) ja wiem, że wy się z tamcią kochacie 😭 kto się lubi ten się czubi przecie 😭 :(