Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość
Oglądacie przyrodnicze filmy?:) Pokazują fascynujące historie.

Jarek, czuje wyrzuty z powodu tego, że byłem tyle razy niemiły dla Ciebie. Jest nowy rok, chciałbym aby był lepszy, dlatego postanowiłem sobie (choć troszkę spóźnione to postanowienie), że pojednam się z Tobą. Pierwszy wyciągam rękę na zgodę .

Gość uuuuuuuuuuuppppppppppp
lock fajcko ist picko i tile

Tamarko ❤️ całuj w czółko :P ;) Alterku Słoneczko 👄 tez chce się z Tobą pogodzić :) ja ze swojej strony CI wybaczam 🌻 graba na zgodę :) :)

Złotko - spie... tfu - kocham Cię mój Ty zje... tfu, świetny człowieku ❤️. Masakra z Tobą :o.

Tamrko dziękuje ❤️ ;) mięciutkie masz usta :P ;) Alterku Kochany 👄 nie używaj brzydkich słów :o :o :(

No przecież nie użyłem :o. "Tamrko dziękuje mięciutkie masz usta" Trzeba będzie sprawdzić :D.

hmm tak do razu to nie ma co rzygac bo jedzenie sie nie przetrawilo lepiej ok 22 ale nie mam ochoty

No tak, ale to taki blady róż jak już coś. Bardziej pod jakiś odcień pomarańczy mi to podchodzi. Ale nie kłócę sie bo do niedawna myślałem, ze beżowy to taki odcień popielu, czy jakoś tak :o.

kiedys cesciej czulam potrzeba rzygania teraz juz mniej ale jak mnie najdzi9e to zaczne codziennie, wiec wole nie