Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

idioto nie calowalam sie nigdy po rzyganiu :-O poza tym nikt nie narzekal:P

Ty tepa kreaturo ja uzywam plynu do plukania ust, i myje zeby 3 razy dziennie to z twojego ryja smierdzi kebabem\ zrsezta psiales ze sie nie myjesz a ze pracujesz fiz to musi jebvac od ciebie na kilometr

taa nikt:-O jakie 5 razy dziennie? chyba 5 razy na pol roku no moze pzresadzilam:P jestem smieciem jarek i smierdzisz jak smiec ide 🖐️

"Alter, faceci widzą kilka razy mniej odcieni kolorów, niz kobiety" A ktoś dowiódł tego naukowo :P? Ostatnio przeczytałem, ze kobiety prawdopodobnie nie mają żadnego punktu G :o. Przynajmniej badania tego nie potwierdziły :(.

Gość
Papierowe Nożyczki lubię przyrodnicze o słoniach, małpach, ptakach, fokach, pingwinach.:)

Tamari pierwszy posiłek jesz o 16? głupia jesteś :o :o wykończysz się :o ja się znam to Ci mogę napisać co jeść na @ :P ;)

jarek zjebancu ja ze swoim tylkiem nic robic nie musze a i od kiedy dba sie o wyglad tylko dla facetow? myslalam, ze normalna osoba robi to dla siebie gratuluje wychodzi na to ze Ty niedlugo zaczniesz sie myc raz na pol roku, bo w koncu nie bedziesz musial sie starac

nie powinnam przynajmniej nie wg panow :classic_cool: wg siebie juz moze i zamilcz smieciu wiedenski idz nakarmic kota

Inne wieśniaki widać też nie mają :o, dobrze, że Jaruś Ty masz już taki wyrobiony gust ;).

ale tekst:P lepiej niz Ty?? rozumiem, ze twoj kot je ilosci jak slon to "dobrze" go karmisz

w sumie racja ale jesli on wpierdala jakies puszki dla kotow i poluje na muchy to wole nie wiedziec co ty zresz

wypierdalaj z tą pastą jebany kmiocie, twoja stara pierze w rzece a stary jeździ BMW :O Sylwia, odżywiam się pożywnym jadłem wytworzonym przez turków lub tym czym poczęstuje mnie taka jedna pani Ciebie nie pytam o menu bo i tak wszystko wyrzygasz :)

a juz Cie pochwalilam przed kims ze nie piszesz mojego imienia :-O nudny jestes z tym rzyganiem powtarzam sie jeszcze raz: nie rzygalam od dawna:-O

nie obrabiam tepy fiucie:-O napisalam ze przestales pisac moje imie i sam zdychaj:-O

obys wpadl pod tira i zdychal w meczarniach ulomny koczkodanie ze zryta morda:-O