Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autopocieszacz

Pocieszacze

Polecane posty

Gość Autopocieszacz

tak mi dzisiaj jakos zle nie wiem czemu . Czuje jakis taki bezsens wszystkiego, probuje znalezc sobie jakies zajecie ale nic mi nie przychodzi do glowy. Wiec weszlam do sieci moze tu sie czyms zajme moze pogadam z kims o glupotach albo o wazniejszych glupotach. Macie tez czasem pewnie takie jakies glupie dni ze czegos brakuje. Taki sobie zalozylam wiec autopocieszacz.

Gość no to napisz czemu Ci smutno
to zobaczymy :P

Gość Zuzia...
Jejku dokladnie Cie rozumiem bo mam to samo od wczoraj, nie jest to jakiś dołek czy cos takiego bo w sumie nie mam sie czym martwić ani nic konkretnego mnie nie smuci, zadne problemy poważniejsze ale tak jakoś czasami nachodzi mnie ... nie wiem... zwątpienie, czasami przerażenie ze czas tak szybko biegnie tyle rzeczy chcialabym zrobic a nie wasze jest czas i mozliwosci.

Gość Autopocieszacz
grażka-b bo chyba tak jakos sie wlasnie czuje :D jakos tak nijako :) wiec pomyslalm sobie popisze sobie :) syn spi obok maz pojechal na szkolenie a mi tak tu pusto jakos :D zuzia.. a co chcialabys zrobic? :)

W porządku :) ja mam specyficzne poczucie humoru, dlatego pocieszam Cię, że każdą pustkę można wypełnić ;) 🖐️))))

Gość pustego człowieka napełnia sie
próżnią:)