Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaczarna86

KUPOWANIE ONLINE ??

Polecane posty

Gość malaczarna86

...ostatnio na mysl o sklepach dostaje zawrotow glowy a jak wchodze to robi mi sie slabo i nie mam sily po nich chodzic i szukac niewiadowmo czego. Nie wiem co mi jest ale po prostu nie moge, robi mi sie niedobrze i koniec, po zakupach. Z drugiej strony nie znalazlam zaufanych sklepow internetowych i boje sie ze jak cos kupie to nie bedzie pasowalo, bedzie slabej jakosci, itd. Kupujecie bielizne albo ciuchy przez internet? Buty tez? Macie jakies adresy sklepów?

bielizne kupowałam w e-bielizna najpierw przyjeli zamowienie:D na drugi dzien napisali ze nie maja rozmiaru stanika i ze skompletuja zamowienei za kilka dni:D a ze mi sie czekac nie cchialo to napisalam ze w takim razie anuluje i rezygnuje z zakupow:D zaraz mi napisali ze jednak udało sie skompletowac a w ciagu 24 h paczka byla u mnie:D kupowalam jeszcze w perfumerii dolce.pl niec dodac nic ujac obsluga wzorowa no i czesto kupuje cos na allego ani razu jeszcze nie naciełam (odpukac)

Ja kupowałam (i kupuję) bieliznę przez neta www.intymna.pl ->nigdy sie nie zawiodłam :D