Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się myć

Też wam się nigdy nie chce myć wieczorem?

Polecane posty

Gość nie chce mi się myć

Bo ja jak mam iść się umyć to jestem chora :/ Najlepiej bym się walnęła do łóżka jak stoję i spała...

ja tam mam. dlatego kapie sie rano. nie mam facetami a jestem wieczorem tak zjebana ze sile mam tylko zeby umyc

Gość jestem tak padnieta ze tez
bym sie walnela,a musze jeszcze wlosy wyprostowac,

Gość a ja jedyne o czym marzę
wieczorem to ciepły prysznic, dokładne mycie i spanie:) Nigdy nie zdarzyło mi się iść do łózka bez mycia. Nawet jak się tak spiję, że nic nie pamiętam i leżę na glebie, to i tak myję pół godziny zęby i twarz, resztę moge umyc rano, ale zeby i umycie twarzy to podstawa.

Gość nie chce mi się myć
No ja też się myję (już jestem umyta), ale nigdy mi się nie chce i się do tego zmuszam

Gość jestem tak padnieta ze tez
o zapomnialam ze dzis kupilam nowy zel:))))))))))))to napewno ide

ale robi sie coraz cieplej, teraz to wystarczy wyjść na balkon i sie wywietrzyć. Wy brudasy:D

Gość brudas smierdziel
E tam, pachy jak pachy. Gorzej z innymi miejscami ciała jak nie ma kto wylizac :P

Sowa na chwile tylko:) ja jestem juz umyta i pachnąca:classic_cool: zazdrośćcie mi leniuchy P

Gość len patentowany
Ja nie lubie myc sie wieczorem bo: 1. nie chce mi sie - zwykle siedze do poznej nocy wiec jak mnie ogrnie sennosc to ne ma zmiluj - czesto nawet zebow nie umyje.. 2. Nawet jak sie umyje na wieczor to i tak musze brac prysznic rano bo moje wlosy po nocy wygladaja niezwiezo pomimo ze dopiero co je mylam poprzedniego wieczora - czy ktos tak ma?

Gość ja mam jak len patentowany
na domiar złego mam krótkie włosy, wydawałoby sie proste w utrzymaniu... jak sie budze wygladam tragicznie, stoja jakby mnie prad poraził. a ze nie lubie sie kłasc brudna, to np potrafie sie wykapac o 2 w nocy, i o 6 rano, własciwie zawsze tak robie. nie znosze tego, ale nie mam wyjscia. a myslałam ze jestem odosobniona!

Gość wysmarkalam sie wczoraj w
posciel,bo juz lezalam a nie chcialo mi sie wstac po papier.Zmusilibyscie sie wstac czy smarknelibyscie ?