murb 438 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Poczekajmy na bieg wydarzeń. ;] To będzie sprint czy raczej bieg przez plotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Get Out napisał: Jak to niemiecka świnia nie wie co robić pokazać wyższość rasy Sam z siebie jestes strasznie prosty i nudny moze opowiesz nam coś wiecej o swoim romansie z bumieczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Te wydarzenia są takie przewidywalne i tak to jest z ssakami naczelnymi. Zawsze mnie fascynowało to, że nie trzeba się wysilać by podnosić poprzeczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Sam z siebie jestes strasznie prosty i nudny moze opowiesz nam coś wiecej o swoim romansie z bumieczem. Nam? To więcej jest niemieckich świń gdzie tutaj wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: No wiem właśnie, pdoobno 17 lat temu udawałaś hotke 16letnia czy tam generalnie hotke polowe mlodsz, bo 16 to chyba domena iskry 7 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Znamy się jakieś 17 lat, amebo libedowska. Nie denerwuj sie, zawsze taka stoicka, amerykańska, bezemocjonalna szpachluje oczy a tu jakis nerw spokojnie, bó pelikan ci nie ucieknie, intelektem nie grzeszy przecież wiec najwyżej zalozysz 3-ci nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To będzie sprint czy raczej bieg przez plotki? Kwestia gustu i diagnostyki, która za chwilę się wyklaruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Zawsze mnie fascynowało to, że nie trzeba się wysilać by podnosić poprzeczkę. Dochodzi do sytuacji że z góry wiem jak się zachowają i mogliby już zmienić metodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Dochodzi do sytuacji że z góry wiem jak się zachowają i mogliby już zmienić metodę. Ty to generalnie jesteś tutaj najwyższym strategiem i zdecydowanie rozdajesz karty dópa co pękła o rogale już zagojona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: 7 lat temu. Trza było skriny robić , bo pamięć u was bardzo zawodna albo wybiórcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Co chcesz wiedzieć? Sewen to Sewen. Życiorysu nie potrzebujesz. Nie pytam Cię o życiorys. Lubię wiedzieć z kim wymieniam posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ty to generalnie jesteś tutaj najwyższym strategiem i zdecydowanie rozdajesz karty dópa co pękła o rogale już zagojona? Nawet nie trzeba was czytać bo wiadomo co napiszecie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Dochodzi do sytuacji że z góry wiem jak się zachowają i mogliby już zmienić metodę. Nie wiem czy zacząć rozmowę z Krejzi i jej pojaśnić jak to się zaczęło czy skutecznie ignorować jak do tej pory? Spałam chwilę i zaraz się rozbudzę, to mogę tu poustawiać towarzystwo. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Trza było skriny robić , bo pamięć u was bardzo zawodna albo wybiórcza. U mnie? 7 lat temu tu przyszłam i w tym samym czasie działy się te rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie pytam Cię o życiorys. Lubię wiedzieć z kim wymieniam posty. Rozmawiałaś kiedyś z Bó? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Nie pytam Cię o życiorys. Lubię wiedzieć z kim wymieniam posty. Skąd to nagłe zainteresowanie przeszłością , chcesz się czegoś dowiedzieć żeby zyskać sobie przychylność hejtery libedowskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nam? To więcej jest niemieckich świń gdzie tutaj wątpię Krzysztofie, po co te nerwy? Opowiedz o swoim męsko-męskim romansie z mieczem, a poczujesz natychmiastowa ulgę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Nie wiem czy zacząć rozmowę z Krejzi i jej pojaśnić jak to się zaczęło czy skutecznie ignorować jak do tej pory? Spałam chwilę i zaraz się rozbudzę, to mogę tu poustawiać towarzystwo. ;] Pisz że jesteś mieczem ameba uwierzy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Margherite napisał: U mnie? 7 lat temu tu przyszłam i w tym samym czasie działy się te rzeczy. Macie z Salix po podobne avatary. Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Krzysztofie, po co te nerwy? Opowiedz o swoim męsko-męskim romansie z mieczem, a poczujesz natychmiastowa ulgę Jeszcze udowodnij że jestem Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Rozmawiałaś kiedyś z Bó? Czytałam ją. 1 minutę temu, Get Out napisał: Skąd to nagłe zainteresowanie przeszłością , chcesz się czegoś dowiedzieć żeby zyskać sobie przychylność hejtery libedowskiej Dla siebie samej, zapamiętaj, nie wchodzę tutaj w spółki z nikim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Macie z Salix po dobnie avatary. No właśnie muszę zmienić, sądziłam ze to zdjęcie będzie wyglądało inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: U mnie? 7 lat temu tu przyszłam i w tym samym czasie działy się te rzeczy. Jakie rzeczy masz jakieś dowody czy tak pleciesz z nudów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Czytałam ją. Dla siebie samej, zapamiętaj, nie wchodzę tutaj w spółki z nikim. Wątpię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Pisz że jesteś mieczem ameba uwierzy . Jestem. Od dawna to rozwiązane a ci się ekscytują jakąś starą Bó i dorabiają teorię, że udawała 20 letnią modelkę. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Nie wiem czy zacząć rozmowę z Krejzi i jej pojaśnić jak to się zaczęło czy skutecznie ignorować jak do tej pory? Spałam chwilę i zaraz się rozbudzę, to mogę tu poustawiać towarzystwo. ;] Słuchamy Mów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Skąd to nagłe zainteresowanie przeszłością , chcesz się czegoś dowiedzieć żeby zyskać sobie przychylność hejtery libedowskiej A co ty sie do Grety rzucasz Popcorn podjadasz do własnej podwójnej kompromy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Seven napisał: Nie wiem czy zacząć rozmowę z Krejzi i jej pojaśnić jak to się zaczęło czy skutecznie ignorować jak do tej pory? Spałam chwilę i zaraz się rozbudzę, to mogę tu poustawiać towarzystwo. ;] Ja bym czekała aż legenda urośnie jeszcze bardziej. Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jakie rzeczy masz jakieś dowody czy tak pleciesz z nudów. Ten jak niby nie wierzy ale jaki zainteresowany o dowody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 438 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: No właśnie muszę zmienić, sądziłam ze to zdjęcie będzie wyglądało inaczej. Wygląda jakbyś trzymała kieliszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach