Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość royal canin

czy sa tu na kafe osoby mające psy?poopowiadajmy sobie śmieszne historie związan

Polecane posty

Moj ukochany piesek nie zyje od roku ale nadal pamietam kilka smiesznych historii: 1. Mama szuka swego buta po calym domu i nie moze go znalezc. Po godz. pzychodzi sasiadka z butem mamy, ktorego znalazla u siebie na schodach 2 Pies jka bbyl glodny podchodzil do ogos z domownikow, bral w mordke reke i prowadzil do lodowki 3Wracam z uczelni i widze kosc, ogromna kosc ktora ,,idzie\'\' po ulicy. Dopiero po chwili zorientowlam sie ze to moja psina niesie te nieszczesna kosc 3 razy wieksza od siebie

A mój jak coś nabroił w domu jak nas nie było to odrazu siedział pod wieszakiem i się nie witał. Zawsze jak coś zbroił na podwórku to jak przychodziłam mówiłam mu :do kąta! i siedział tam, a jak mu się znudziło to przychodził do mnie, patrzył tymi oczkami i ja wymiękałam. A kąpać to się nienawidził . Tylko widział jak moj tata szykuje jego rzeczy do kąieli i otwiera szafkę gdzie to stało to on juz był pod nogami u mnie i piszczał. Tak samo było z czesaniem.

Gość gjthgtrhhn
Moj beagle jest mistrzem w wyciaganiu brudnych rzeczy z kosza z lazienki. Jak tylko drzwi sa otwarte to wyciaga skarpety lub majtki. ma ta zaleze, ze ze wszystkim co zdobedzie wbiega do duzego pokoju aby sie pochwalic zdobycza:P Wbiega, kladzie morde na tym, macha ogonem i czeka az ktos bedzie go gonil. Na poczatku kazdy za nim ganial ale teraz olewamy to a on wielce obrazony zostawia zdobycz i idzie w inna strone. A i nauka na dworze posluszenstwa za pomoca ciasteczek dla psa, smakolykow nic nie daje. Bo on wezmie do pyska i wszystko zakopie:P A jak sie nie sluchal tak sie nie slucha. Wiele razy stalam na lace w oczekiwaniu az moj pies laskawie wroci z gonitwy za zajacem:P Zawsze wraca ale zawsze przyprawia mnie to o paliptacje serca.